Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Θα το παλέψουμε!

Ο Γιώργος Αφρουδάκης γράφει στο blog του για τα δύσκολα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε στον δεύτερο γύρο του Champions League και σίγουρα οι αντίπαλοί μας είναι μεγάλα ονόματα στην ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση, ενώ εμείς είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Επίσης το γεγονός πως πάμε με κάποια προβλήματα στο Ζάγκρεμπ κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, καθώς εκτός από εμένα που ήμουν δύο μέρες άρρωστος είχαν και άλλα παιδιά πρόβλημα. Ελπίζουμε πάντως να τα ξεπεράσουμε.

Αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε στην Κροατία, όπως είχα αναφέρει και για τα προηγούμενα, θα είναι μία προετοιμασία για εμάς. Πιστεύω, από τη στιγμή που ξέρουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατη η πρόκριση, καλό θα ήταν να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν και συγκεκριμένα το ματς με τη Χίο την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χάνοντας την πρόκριση δεν αλλάζει κάτι, καθώς θα πάμε στο Euro Cup και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Σε αυτούς τους αγώνες που έχουμε τώρα, θέλουμε να παίξουμε όσο καλά γίνεται και αν μπορέσουμε να νικήσουμε. Μη ξεχνάμε όμως πως είναι απέναντί μας μεγάλες ομάδες.

Πάντως, το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα αλλά και στην πρώτη φάση του Εuro Cup, αν τελικά αποκλειστούμε από το Champions League, με τον στόχο μας εκεί να είναι η πρόκριση στους «16». Εξάλλου και το πρώτο ματς του ομίλου θα είναι πριν από το ντέρμπι με την Χίο.

Πηγή: leoforos.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!