Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

Μεταγραφική αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός

Οι μέρες περνούν και ο ΠαναθηναΪκός ετοιμάζει τις τελευταίες του κινήσεις για την συμπλήρωση του ρόστερ της νέας χρονιάς.


Οι πράσινοι περιμένουν τις αποδεσμεύσεις των Πλεσί, Σεϊταρίδη, Σιμάο και Μπουμσόνγκ για να αρχίσουν την τους μεταγραφική αντεπίθεση. Αν και διαφωνώ με την παραχώρηση του Μπουμ μάλλον φταντάζει ο μόνος δρόμος.


Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει ήδη τον Κάστρο της Πόρτο ενώ για την θέση του στόπερ ψηλά στην λίστα και σχεδόν κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Ντουγκλάο. Αντικαταστάτης του Σιμάο όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κοέν με θητεία στην Τσάμπιονσιπ για λογαριασμό της Μπλόλτον. Επίσης επιτακτική θεωρείται η απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Τοτσέ και Πετρόπουλο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να φτιάξει ένα συμπαγές σύνολο,μια ομάδα με ποδοσφαρική λογική και νοτροπία πρωταθλητών. Μένει να δούμε αν θα το πετύχει και σε τι βαθμό. Ο αποκλεισμός σοκ από την Οντένσε επιβάλει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League αλλά και ο μεγάλος στόχος κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.



Επιμέλεια: Green Knight


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!