Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

Αρέσει στον Ζοτς ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς είναι ο φόργουορντ που έψαχνε (ταχύτητα, εξαιρετική άμυνα, πολύ καλό σουτ έξω από τα 6.75).


Η αθλητική εφημερίδα, Sportday αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το κολεγιόπαιδο που έχει "τρελάνει" τον Ζοτς.

Είναι για εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις, καθώς είναι ο καλύτερος αμυντικός στο κολέγιο του με γρήγορα πόδια, όπως και ο Καλάθης που πέρυσι έκανε θραύση με την εξαφάνιση του Ναβάρο.


Τα ΜΜΕ στην Αμερική τον περιγράφουν ως παίκτη αριστερόχειρα, που παίζει σκυλίσια άμυνα (στις ΗΠΑ τον περιγράφουν ως ένα απ' τους καλύτερους αμυντικούς του φετινού ντραφτ), που υστερεί σε ντρίπλα-πάσα, και αρέσκεται να σουτάρει έξω από τα 6.75. Πέρσι ο λεγάμενος κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της περιφέρειάς του (Coast Conference Defensive Player of the Year), κάτι στο οποίο τον βοήθησε το μπόι (2.06) και τα πολύ σβέλτα πόδια του, που του επιτρέπουν να βγαίνει γρήγορα στο χάι-ποστ για να σταματήσει κοντύτερους αντιπάλους και γρήγορα να “κόψει” κάτω από το καλάθι, ώστε να διεκδικήσει τις επαναφορές της μπάλας.

Επιμέλεια: Green Emperor

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!