Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

Να τελειώσει με Κάστρο ο Παναθηναϊκός

Να τελειώσει με την υπόθεση Κάστρο θέλει ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας πως και πως την αποχώρηση του Πλεσί, ώστε ο Πορτογάλος να έρθει να υπογράψει στο "τριφύλλι".


Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει το θέμα με την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γόντικας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ανθρώπους της Πόρτο και με την βοήθεια του γνώριμου για τους Πορτογάλους, Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα προκειμένου οι «δράκοι» να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του 23χρονου μέσου...


Να ξεκαθαρίσουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, συζητούν ΜΟΝΟ τον δανεισμό του παίκτη, καθώς η τιμή πώλησης του (κοντά στα 4 εκ.), κρίνεται απαγορευτική για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας.


Το μόνο σίγουρο είναι πως την επόμενη εδομάδα θα ξεκαθαρίσει εντελώς η υπόθεση απόκτησης του Κάστρο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Πλεσί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα της νέας του ομάδας.


Επιμέλεια: Newspao.gr team

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!