Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

Τι έγραψαν στο Ισραήλ για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψαν μερικά ΜΕΕ από το Ισραήλ, για την κλήρωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό, για τα προκριματικά του Europa League.


Τα περισσότερα αναφέρονται στις αποχωρήσεις των Σισέ και Ζιλμπέρτο, χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό... αποδυναμωμένο.


ynet.co.il: «Παναθηναϊκός, μια ομάδα στη κρίση. Δεύτερη σερί χρονιά με Έλληνες. Ο δευτεραθλητής Ελλάδας έχει κατακτήει 20 πρωταθλήματα, αλλά φέτος έχασε πολλά αστέρια μεταξύ αυτών και ο “βομβιστής” Σισέ».


sport5.co.il: «Μακρία από Ατλέτικο και Παναθηναϊκό», έλεγε πριν την κλήρωση η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά δεν έπιασαν οι ευχές της.
sports.walla.co.il: «Εύκολα και δύσκολα μαζί. Έχασε τη δύναμή του λόγο της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό στη χώρα. Συμμετέχει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, αλλά είναι η καλύτερη στιγμή να τον αντιμετωπίσει κάποιος, όποιος θέλει ας ρωτήσει την Οντένσε! Έχασε τον Σισέ, ενώ ίσως πουλήσει και τον Μπουμσόνγκ και έτσι έχει αποδυναμωθεί αρκετά».

news-israel.net: «Δύσκολη κλήρωση για Μακάμπι. Με την υπερδύναμη της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε η Μακάμπι. Οι Έλληνες αποκλείστηκαν απροσδόκητα από την Οντένσε, αλλά αυτό τους έχει θίξει τον εγωισμό... Παραμένουν δυνατοί παρά την φυγή των Σισέ και Γκοβού και είναι το φαβορί».

Επιμέλεια: Newspao.gr team

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!