Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Αυγούστου 2011

"Θα ήθελα να επιστρέψω"

Ο Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε αθλητική ιστοσελίδα για την επιθυμία του να έρθει στον Παναθηναϊκό.

"Όχι δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Από ό,τι ξέρω όμως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται για παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.", τόνισε αρχικά στο prasinanea.gr.
Εσύ πάντως είσαι ιδιαίτερη περίπτωση, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα σου και από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού. Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;
"Ήταν η σεζόν 2001-2002. Είχα μείνει ένα χρόνο έγκλειστος στην Παιανία και φυσικά θυμάμαι τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Ο χρόνος που πέρασα εκεί με έκανε να αγαπήσω την ομάδα. Πέτυχα και τον Παναθηναϊκό την περίοδο που έκανε τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες στην Ευρώπη και έτσι παρότι Πειραιώτης έγινα Παναθηναϊκός."
Θα ήθελες λοιπόν να επιστρέψεις και να φορέσεις και πάλι τη φανέλα του Τριφυλλιού;
"Φυσικά και θα το ήθελα, ποιος λέει όχι στον Παναθηναϊκό; Με έχει πικράνει όμως η δήλωση αυτή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς οι παίκτες πετύχαμε πράγματα εντός γηπέδου και όλοι αναγνωρίζουν πως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν έχουμε σχέση με τα στημένα."

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!