Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

«Ανεβασμένοι» οι πράσινοι διεθνείς

Πολύ καλύτερη απόδοση είχαν οι διεθνείς του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής ομάδας με το Ισραήλ στην Κύπρο, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να εξελίσσεται στον «ήρωα» της τελευταίας στιγμής.


Στη δεύτερη μέρα του «European Basketball Tour 2011» ο Ηλίας Ζούρος έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους «πράσινους» και εκείνοι τον… δικαίωσαν με τον Κώστα Καϊμακόγλου μάλιστα να βάζει για τα… καλά την «υπογραφή» του στην νίκη της Εθνικής.
Ο έμπειρος φόργουορντ του Τριφυλλιού με μια εξαιρετική κίνηση πέτυχε ένα δύσκολο γκολ φάουλ και με τους τρεις πόντους του έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στην Ελλάδα με το 67-66. Ο «Καϊμάκ» εκτός από αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν θετικός και στην επίθεση καθώς στα 18:31 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 7 πόντους με 3 στις βολές, 2 στα 3 τρίποντα, 1 κλέψιμο, κανένα φάουλ όμως είχε και 4 λάθη.
Από την άλλη, ο καλός του φίλος, ο Ίαν Βουγιούκας έπαιξε ενάμιση λεπτό λιγότερο από εκείνον (17:19) όμως βοήθησε εξίσου σημαντικά. Ο 25χρονος σέντερ του Εξάστερου είχε 5 πόντους με 3 στις 6 βολές και 1 στα 8 δίποντα, είχε 1 λάθος και 4 φάουλ.
Όσον αφορά την πρώτη… επίσημη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, τον Πατ Καλάθη, αγωνίστηκε μόλις για δύο λεπτά (02:05) και έτσι δεν μπορεί να κριθεί.
Εν τω μεταξύ, στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής, ο Ηλίας Ζούρος έδωσε την ευκαιρία στον... ανεπίσημα «πράσινο» Βαγγέλη Μάντζαρη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα ο 21χρονος γκαρντ που έπαιξε για 23:38 λεπτά και είχε 2 πόντους από βολές, ήταν αρκετά θετικός στα οργανωτικά και αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας 1 κλέψιμο και 5 ασίστ, ενώ υπέπεσε σε 3 φάουλ και σε 3 λάθη.
Τέλος για ακόμη μια φορά, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο πρώην πράσινος πλέον, Αντώνης Φώτσης. Ο αρχηγός της Εθνικής ήταν καθοριστικός στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ενώ τερμάτισε και ως πρώτος σκόρερ, σταματώντας στους 16 πόντους σε 29:18 λεπτά συμμετοχής.
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!