Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Αυγούστου 2011

Ο… έλεγχος των «πράσινων» διεθνών

Μάλλον το άγχος για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα «πρόδωσε» τον Πατ Καλάθη ενώ οι διεθνείς του Παναθηναϊκού παίρνοντας λίγο χρόνο συμμετοχής έμειναν στα… χαμηλά.


Στο πρώτο φετινό και νικηφόρο φιλικό της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Ιταλία στην πρώτη μέρα του «European Basketball Tour 2011» που διεξάγεται στην Λεμεσσό της Κύπρου, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος έδωσε λιγότερο από το αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής στους «πράσινους» διεθνείς και έτσι αυτοί δεν μπορούν να κριθούν απόλυτα.
Ωστόσο, αρχής γενομένης από την πρώτη φετινή μεταγραφή του Εξάστερου, τον Πατ Καλάθη, ο ομογενής φόργουορντ δείχνοντας έξω από τα νερά του ίσως από το άγχος του… ντεμπούτου του στην «επίσημη αγαπημένη» στα 2:43 έμεινε άποντος ενώ είχε ένα φάουλ και ένα λάθος. Από την άλλη ο έτερος Καλάθης, ο Νικ, δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του στον αστράγαλο ενώ αναμένεται πως και στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ισραήλ θα είναι εκτός αποστολής αφού βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας.
Από κει και πέρα, από τρεις πόντους σημείωσαν οι Βουγιούκας και Καϊμακόγλου, με τον δεύτερο όμως να αγωνίζεται περισσότερο. Συγκεκριμένα, ο Κώστας στα 16:15 είχε 1 στις 2 βολές και 1 στα 2 δίποντα, ένα κλέψιμο και ένα λάθος. Όσο για τον Ίαν, στα 5:38 λεπτά συμμετοχής του είχε το απόλυτο στις βολές με 1 στις 1, 1 σα 4 δίποντα, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος.
Τέλος, ο πρώην πράσινος αλλά για πάντα στις καρδιές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης, ήταν εκ των κορυφαίων με 11 πόντους σε 25:40 λεπτά συμμετοχής.
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!