Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιουλίου 2011

Δε θα αντέξει στο ΟΑΚΑ

O Γιαν Μικάελσεν,μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Οντένσε, η οποία θα... λυγίσει στο ΟΑΚΑ.



«Είναι δύσκολο να πω κάτι για τις αναμετρήσεις αυτές. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Οντένσε, έχουν αλλάξει και δεν μπορεί να έχει κανείς εύκολα εικόνα. Σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι είναι νωρίς ακόμη για τον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά στο sportaction.gr
Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», ανέλυσε την άποψή του: «Δεν ξέρω κατά πόσο η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη αυτή την περίοδο. Σαφώς ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αφού πρόκειται για έναν μεγαλύτερο σύλλογο, με εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Champions League, όμως το θέμα είναι το αν θα μπορεί να αντιμετωπίσει την Οντένσε τώρα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στην Δανία και η Οντένσε έχει άμεσα αγώνες, κάτι που δεν συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό.Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού θα είναι η ετοιμότητα. Αν μπορεί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος, τότε θα έχει το πάνω χέρι».
«Για τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ καλό το ότι ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας. Εκεί, αν μπορέσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, τα πράγματα στη ρεβάνς θα είναι πιο εύκολα. Θα πρέπει όμως να παίξει καλύτερα απ’ ότι έκανε πέρυσι κόντρα στην Κοπεγχάγη, όπου δεν ήταν τόσο καλός», τόνισε αρχικά για την πρώτη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Δανία ο λατρεμένος ακραίος μέσος του «τριφυλλιού» στις αρχές της δεκαετίας, για να συμπληρώσει: «Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός, μετά η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα είναι πιο εύκολη. Δεν είμαι σίγουρος για το ότι οι παίκτες της Οντένσε θα αντέξουν μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για παίκτες χωρίς μεγάλες ευρωπαϊκές παραστάσεις, που δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε γήπεδα με τόσο πολύ κόσμο».
Όσο για τους παίκτες κλειδιά της Οντένσε; Ο Γιαν Μικάελσεν… προειδοποιεί: «Ο επιθετικός της ομάδας, ο Ουτάκα είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει τα προσόντα για διεθνή καριέρα αν συνεχίσει έτσι. Μπορεί να σταθεί σε έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα ο Τζεμπά-Τζεμπά, η θητεία του οποίου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέει τα πάντα. Εκείνος είναι ερωτηματικό πάντως, γιατί κανείς δεν ξέρει αν θα έχει την φυσική κατάσταση που πρέπει. Είχε πολλά προβλήματα και πέρυσι με αυτό. Οι υπόλοιποι παίκτες, είναι καλοί μεν, ωστόσο δεν έχουν την εμπειρία για να σταθούν στο Champions League. Δεν έχουν την εμπειρία των παικτών του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνωστός για την ιστορία του στην Ευρώπη».
Τέλος, θελήσαμε να μάθουμε αν ο Γιαν Μικάελσεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να δει τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, μαζί με μερικούς από τους παλιούς του φίλους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί: «Δεν θα μπορέσω να έρθω στην Αθήνα. Ίσως όμως είμαι στον πρώτο αγώνα».
Επιμέλεια: Newspao.gr team

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!