Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουλίου 2011

Τοτσέ θέλει ο Φερέιρα!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Sportday ,στο πρόσωπο του Τότσε!


Ο Ισπανός "φονιάς" έχει απίστευτα στατιστικά στα γκολ. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει σκοράρει 37 (!) φορές με την φανέλα της Σεγούντα από την οποία έμεινε ελεύθερος.


Ο άνθρωπος μπορεί να σκοράρει με αμέτρητους τρόπους, με κεφαλιά, με σουτ έξω από την περιοχή, με πλασέ, με κρεμαστό σουτ και ό,τι άλλο θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Ο 28χρονος επιθετικός είναι αποκλειστική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος τον ήθελε διακαώς και στην αρχή της περσινή σεζόν που ήταν στον πάγκο της Μάλαγα.


Οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται εξελίξεις να έχουμε τις προσεχείς ημέρες.


Τον παίκτη επίσης τον "πολιορκούν" και αρκετές ομάδας της Primera Division ωστόσο ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι.


Δείτε τον 28χρονο "φονιά" εν δράση:




Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!