Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουλίου 2011

Πράσινα Υ.Γ. (PART 1)

Ο Νίκος Λιαχούδης εγκαινιάζει σήμερα μια... πολύ ξεχωριστή στήλη για το Newspao.gr και τους αναγνώστες του. Είναι μία μορφή άποψης που θα μπορείτε όμως να την διαβάζετε σε Υ.Σ. ώστε να σας είναι πιο ξεχωριστό και πιο ευχάριστο.


Υ. Γ. Τι τύχη είναι αυτή; Πάνω που φορμαρίστηκε ο Λάζαρος, πάρτον πέντε μήνες έξω. Το μάτιασαν το παλικάρι είμαι σίγουρος...

Υ. Γ. 2 Εκτός από τον τραυματισμό που θα στοιχίσει στον Λάζαρο και σωματικά και ψυχικά, θα στοιχίσει και στην ομάδα. Πλήρωσε για ακόμη ένα εξτρέμ τώρα. 
Υ. Γ. 3 Πάντως όποια κίνηση και να γίνει πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο σε λάθος κινήσεις. Τα λάθη ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Δεν υπάρχει ούτε μαντήλι να κλάψουμε αυτή την περίοδο στην ΠΑΕ.     

Υ. Γ. 4 Ένας ακόμη λόγος για να τα δώσουν όλα με την Οντένσε όχι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά θέλει προσοχή. Η πρόκριση αποφέρει κοντά στα 3 εκ. ευρώ και όπως θα έχετε καταλάβει αυτά τα λεφτά θα είναι ένεση οικονομική μπας και φέρουν κανέναν αξιόλογο παίχτη,

Υ. Γ. 5 Αλλιώς μας βλέπω με βασικό επιθετικό κάποιον Τοτσέ. Έναν παίχτη που δίνουμε μάχη με τον Παναιτολικό του Τεννέ για να τον πάρουμε. Μην σας ξεγελά το ενδιαφέρον της Ρασινγκ, κολπακια των μανατζαρέν είναι για να ανεβάσουν το κασέ του παίχτη.
Υ.Γ. 6 Όχι οτι οι «άλλοι» έχουν πάρει και τίποτα το ιδιαίτερο. Κλασσικά τους ταϊζουν σανό. Κουτσά άλογα και παίχτες από τον Εργοτέλη και τον Χαβίτο πήραν. Το θέμα είναι τι θα πάρουμε εμείς.
Υ.Γ. 7 Πάντως η προσθήκη Βιτόλο εμένα προσωπικά με ενθουσίασε. Τον γούσταρα αυτόν τον παίχτη, πολύ. Δεν είχαμε ένα μηχανάκι  στο κέντρο που να τρέχει και να κόβει.
Υ. Γ. 8 Ο Βιτόλο πάντως είναι η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου γενικά. Σε όλα τα τμήματα μεχρι τώρα μόνο φεύγανε παίχτες. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ δεν είχε γίνει καμία μεταγραφή.
Υ. Γ. 9 Ειδικά στο μπάσκετ αυτό που γίνεται με ανησυχεί αλλά δεν με ξενερώνει. Αυτή η ομάδα μας πρόσφερε ατέλειωτες στιγμές πράσινης περηφάνιας που ακόμη και με τη δεύτερη ομάδα να παίζουμε εγώ θα είμαι εκεί να φωνάζω.
Υ. Γ. 10 Είναι λάθος να αρχίζουμε να βρίζουμε τους Γιαννακόπουλους. Είναι τόσα χρόνια εκεί και βάζουνε λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Κέρδος (οικονομικό) δεν είχαν και δεν θα έχουνε ποτέ. Πρέπει να σταθούμε στην ομάδα όπως αυτή ήταν που μας κράτουσε ψηλά στα χρόνια που το ποδόσφαιρο μας κερνούσε μόνο πίκρες.
Υ. Γ. 11 Ας μην ξεχνάμε πως τα δύσκολα αρέσουν στον «Ζοτς» και με αυτό βρίσκει κίνητρα. Θυμηθήτε τι έγινε τη σεζόν που μας πέρασε; Όταν έφυγε ο Βασιλακης ο γαύρος, ο Σαρας, ο Πέκο όλοι λέγαμε (και εγώ μαζί και έντονα μάλιστα) ότι φέτος δεν έχει τίποτα με Καλάθη και Βουγιούκα. Προσωπικά πήρα την απάντηση μου από τον «Ζοτς» όταν είπε στη συνέντευξη τύπου του χρόνου θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος γιατί φέτος έκανα λάθη όπως λέγανε πολλοί...
Υ. Γ. 12 Οι «Αμπράμοβιτς» βλέπω κάθε μέρα που περνάει κάνουν πράξη τα λόγια τους. Ο Ερασιτέχνης πρωτοδικείο. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό 
  
Υ. Γ. 13 Όχι ότι ο «Τζίγκερ» κάνει και τίποτα, αλλά για τον Ερασιτέχνη μας ο Βγενόπουλος ήταν αυτός που έλεγε ότι θα βάλει τα λεφτά και θα τον εκτοξεύσει. Το είδαμε, τρομερή εκτόξευση 
Υ. Γ. 14 Δεν θέλω να μιλάω για τα διοικητικά αλλά και πάλι αυτό που βλέπεις στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να μην τα αναφέρεις. Είναι να τρελαίνεσαι. Ο κάθε ένας στον κόσμο του.

Υ. Γ. 15 Έχεις και τον Μπουρούση να λέει από πάνω ότι είναι αδικημένος και πως ποτέ δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Ρε φίλε ασχολήθηκε κανένας μαζί σου και μιλάς για τον Εξάστερο; 

Υ. Γ. 16 Όσες φόρες έκανες δήλωση για κάτι έγινε το άντιθετο. Να αρχίσουμε να ανησυχούμε μήπως δεν ισχυεί και αυτή η δήλωση;

Υ. Γ. 17 Πάντως το νόημα το έπιασε. Πούλησε γαυροφροσύνη για τον κόσμο του θρήνου. Εγώ να θυμίσω πως σε δηλώσεις του παλιά είπε πως γουστάρει τα αντιολυμπιακά συνθήματα... Αλλά θα μου πείτε αφού ότι λέει δεν το εννοεί... Σωστά.
Υ. Γ. 18 Συμφωνώ όμως σε κάτι που είπε (δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έγραφα αυτό, ότι συμφωνώ με τον 10 μέρες). Ότι εκεί που σε φτύνουν δεν πάς και γλείφεις, όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα δεν πας στην άλλη. Τα ακούς Βασιλάκη; Η καμπάνα για σένα ήταν.
Υ. Γ. 19 Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά στην Αυστρία και η ομάδα θα προετοιμαστεί καλά γιατί έρχεται πολύ δύσκολη σεζόν. Και ο κόσμος αν δεν δει κάτι καλό στο γήπεδο δεν θα πάει.


Υ. Γ. 20 Το μύνημα του ο κόσμος το έστειλε με τα διαρκρείας, ούτε 6.500 δεν είναι. Από την ΠΑΕ πέρνουν τηλέφωνα στους παλιούς κατόχους για να ανανεώσουν και παρακαλάνε αν πεις όχι... Να θυμίσω πως πέρσι ήταν κοντά στις 32.000 και τώρα ούτε 6.5000.


Επιμέλεια: Νίκος Λιαχούδης





Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!