Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιανουαρίου 2012

«Εκτόξευση» στα 3-4 εκατ.

Ο Στέφανος Καπίνο μέσα σε λίγες εβδομάδες κέρδισε τόσα όσα άλλοι ποδοσφαιριστές δεν καταφέρνουν (να πετύχουν) σε μια ολόκληρη καριέρα.

Εγινε βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε πριν ενηλικιωθεί στην εθνική ομάδα και μάλιστα κατέχει πλέον το ρεκόρ του νεότερου παίκτη που συμμετείχε σε ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (σε ηλικία 17 ετών και 243 ημερών, ξεπερνώντας τον Θωμά Μαύρο).

Ολα αυτά, λοιπόν, αρκούσαν για να «εκτοξεύσουν» την αξία του και είναι ενδεικτικό πως στο «τριφύλλι» εκτιμούν πως μπορεί να εισπράξουν 3 με 4 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πώλησης του διεθνούς τερματοφύλακα.

Ο Καπίνο, άλλωστε, αναμένεται και να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Euro 2012 (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και δεν αποκλείεται να είναι και βασικός, αφού αυτήν την περίοδο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πρόβλημα στον «άσο» (ο Σηφάκης είναι τραυματίας, ο Τζόρβας δεν αγωνίζεται στην Παλέρμο και ο Χαλκιάς είναι ντεφορμέ).

Και επειδή ο… γίγαντας του «τριφυλλιού» (συμπληρώνει στις 17 Μαρτίου τα 18) έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον ξένων κορυφαίων ομάδων, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι «πράσινοι» μέσα στο 2012 θα έχουν σοβαρή πρόταση, για να τον παραχωρήσουν. Κάτι που δεν θα αποτελέσει έκπληξη για έναν νεαρό τερματοφύλακα με απίστευτα προσόντα και ωριμότητα για την ηλικία του. Εχει, βέβαια, και τις αδυναμίες του, αλλά δουλεύει για να βελτιωθεί και όλα δείχνουν ότι θα εξελιχτεί σε έναν γκολκίπερ τοπ επιπέδου.

Πάντως, το μέλλον του διεθνούς άσου είναι σε άμεση συνάρτηση και με τις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας, γιατί εάν έρθουν οι Σαουδάραβες, θεωρείται δεδομένο ότι θα επιδιώξουν να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια στην Παιανία με την υπογραφή ενός πολυετούς συμβολαίου.

goal

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.