Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2011

Τι κρατάμε και τι πετάμε από το πρώτο φιλικό

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο μέρος.


Το Newspao.gr... κάνει τη "σούμα" και σας γράφει για το τι πρέπει να κρατήσουμε και το τι να πετάξουμε από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού.


Τι κρατάμε: Κρατάμε το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα κρατάμε την σούπερ εμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο και την πολύ καλή επίσης προσπάθεια του Σωτήρη Νίνη. Κρατάμε την πολύ καλή κυκλοφορία του Παναθηναϊκού και το σύγχρονο ποδόσφαιρο που έπαιξε το "τριφύλλι". Επίσης, κρατάμε την πολύ καλή παρουσία του Σίλβα Κλέιτον στο δεύτερο ημίχρονο και την καλή αμυντική συμπεριφορά του Καντέ.


Τι πετάμε: Τα αβίαστα λάθη του Μπιάρσμιρ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το κακό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Πλεσίς ο οποίος είναι κατά λέξη, "εκτός τόπου και χρόνου", κάποια μικρά λαθάκια του Λουκά Βύντρα στην αρχή του αγώνα και... τέλος, κάποια σοβαρά αμυντικά λάθη της "πράσινης" άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο.


Διαβάστε επίσης: 



Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!