Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουλίου 2011

Εθνική Γαλλίας μέσω... Λάτσιο!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με δηλώσεις του στην «L’Equipe», τόνισε πως ίσως η μεταγγραφή του λάτσιο τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του.


 «Ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω. Επίσης ξέρω τι θέλω και μπορώ να σας πω ότι δεν έχω πεθάνει για την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο προπονητής μας βλέπει το Ιταλικό πρωτάθλημα. Θέλει στην εθνική επιθετικούς που να σκοράρουν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Η εθνική ομάδα της Γαλλίας ήταν πάντα προτεραιότητα μου. Είχα δύο εξαιρετικές χρονιές στον Παναθηναϊκό. Προφανώς όμως,  αυτό δεν ήταν αρκετό. Ίσως επειδή το ελληνικό είναι ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής από τα υπόλοιπα»

«Το πρωτάθλημα της Ιταλίας είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης και θέλω να το ανακαλύψω, να το ζήσω. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και για μένα είναι μία εξαιρετική πρόκληση. Θα αντιμετωπίσω κλειστές άμυνες και θέλω να δω που βρίσκομαι, πως θα ανταποκριθώ». 



Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!