Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Ιουλίου 2011

Να το κάνει όπως το 2004 ο Παναθηναϊκός!

Ντάμπλ 2004, κανείς οπαδός και φίλος του Τριφυλλιού δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνο το πρωτάθλημα των πολλών κιλών μαγκιάς.

Ο Παναθηναϊκός προερχόμενος από την εφιαλτική χρονιά της Ριζούπολης και το κλέψιμο τον κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να δημιουργήσει σύνολο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πολλοί θεωρούσαν τους πράσινους του Γιτζάκ Σούμ αουτσάιντερ και τον Ολυμπιακό μεγάλο φαβορί.

Η συνέχεια γνωστή με τον Παναθηναϊκό των Γκονζάλες, Ολισαντέμπε, Κωνσταντίνου, Φύσσα και των υπόλοιπων παιχτών να παίρνουν το ντάμπλ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και νικώντας τον Ολυμπιακό 3-1 στον τελικό του κυπέλλου και 3-2 με επική ανατροπή στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, να σημειωθεί πως στην Ριζούπολη το Τριφύλλι έφυγε με το 1-1.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να πράξει κάτι ανάλογο και να στήσει τον δικό του Παναθηναϊκό, ένα σύνολο συμπαγές και ποιοτικό, να φτιάξει ΟΜΑΔΑ με λίγα λόγια που θα χει την δική του υπογραφή. Οι συμπτώσεις δείχνουν 2004! Αδικημένος Παναθηναϊκός που καλείται να αναταπεξέλθει στις δυσκολίες, επίσης ο Πορτογάλος προπονητής επέτρεψε μόνο οι πρωινές προπονήσεις να είναι ανοιχτές για τους δημοσιογράφους με τις απογευματινές να παραμένουν επτασφράγιστες στα όσα καταστρώνει ο coach της ομάδας. Ποιος είχε κάνει ακριβώς το ίδιο; Μα ο Γιτζάκ Σουμ φυσικά το 2004!

Μήπως τελικά οι συμπτώσεις δείχνουν τον δρόμο; Ας το ελπίσουμε, το μόνο σίγουρο είναι οτι το επόμενο πρωτάθλημα θα μοιάζει φτωχότερο χωρίς τις τεράστιες μορφές των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ...

Επιμέλεια: Green Knight

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!