Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2011

Kανένας να μην αγοράσει εισιτήριο διαρκείας...

Το MyPanathinaikos γράφει στο blog του στο Newspao.gr:

Διαβάζω:

Το περσινό καλοκαίρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνέτριψε κάθε ρεκόρ που αφορούσε τη πώληση των καρτών διαρκείας στην Ελλάδα. Οπότε φέτος οι πράσινοι έχουν έναν πολύ δύσκολο στόχο και αυτός είναι να ξεπεράσουν αν μπορούν τις περσινές πωλήσεις και αν όχι να κυμανθούν στα ίδια τουλάχιστον επίπεδα.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας αναμένεται να ξεκινήσει από τη Παρασκευή 10 Ιουνίου με μότο της καμπάνιας ένα σύνθημα των πράσινων οπαδών και συγκεκριμένα το "Αιώνια πιστός... δεν γίνεται αλλιώς".

Προτεραιότητα όπως γίνεται κάθε χρόνο θα δοθεί στους κατόχους που έχουν ήδη διαρκείας και φυσικά θα υπάρχουν αρκετά προνόμια σε αυτούς που θα ανανεώσουν τις κάρτες τους. Συγκεκριμένα όσοι ανανεώσουν θα έχουν έκπτωση που ξεκινάει από τα 25% μέχρι και 30% στη τιμή των διαρκείας για όσους τα πάρουν ηλεκτρονικά. Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να διατηρήσει τις ίδιες τιμές με πέρυσι.

πράσινα νέα..



Τα γεγονότα είναι πρόσφατα..

Για να τα θυμηθείτε όσοι προλάβατε να τα ξεχάσετε:
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υπάρχουν και άλλες σχετικές αναρτήσεις που μπορείτε να δείτε όσοι έχετε ξεχάσει.

Αφού η Π.Α.Ε. δεν ενδιαφέρθηκε να καταδικάσει τα επεισόδια και δεν πήρε κανένα μέτρο για την ασφάλεια και την προστασία των οπαδών της ομάδας αλλά έχει και το θράσος να μας ζητάει να ξανα-αγοράσουμε εισιτήρια διαρκείας,εμείς στο MyPanathinaikos αποφασίσαμε να μην αγοράσει εισιτήριο διαρκείας κανένα μέλος του blog μας και το ίδιο θα προτρέψουμε να κάνουν και οι αναγνώστες μας.
Κοινώς μποικοτάρουμε τα εισιτήρια διαρκειας και απο Σεπτέμβρη βλέπουμε τι άλλο θα αποφασίσουμε...

Θα επανέλθουμε...