Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

Καταψήφιση της βαθμολογίας και παραίτηση Μαρινάκη, θα ζητήσει ο Γόντικας


Ο Δημήτρης Γόντικας είχε την Δευτέρα επαφές με παράγοντες άλλων ομάδων και με τα μέλη της διοικούσας, για τη στάση που θα τηρήσουν οι πράσινοι στο Δ.Σ. της Λίγκας την Τρίτη. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραστεί στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας μέσω του Γόντικα μετά από απουσία 4 μηνών και θα έχει ξεκάθαρη στάση. Θα καταψηφίσει την βαθμολογία και θα ζητήσει την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την θέση του προέδρου για λόγους ηθικής τάξεως. 

Οι πράσινοι δεν προσβλέπουν σε κάτι παραπάνω από μία επικοινωνιακή νίκη, η οποία επί της ουσίας δεν νομίζουμε να τους αποφέρει κάτι χρήσιμο. Βέβαια ειδικά για τη βαθμολογία το θεωρούν λογικό καθώς υπάρχει η εμπλοκή του Μπέου, ενώ θα αφήσουν να εννοηθεί πως  και ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί στο πρωτάθλημα, άρα υπάρχει θέμα και με την κορυφή της βαθμολογίας.

Τώρα για την παραίτηση, πέραν της γνωστής αντιπαλότητας, εκτιμούν πως η εμπλοκή του προέδρου του Ολυμπιακού και της Λίγκας στην υπόθεση των στημένων αγώνων, συνιστά από μόνη της βασικό λόγο ηθικής τάξεως για να παραιτηθεί των καθηκόντων του ο κ. Μαρινάκης. Μας έλεγαν χθες στελέχη της πράσινης ΠΑΕ πως «όποιος και αν ήταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και το όνομα του ήταν ανάμεσα σε εκείνα που κατηγορούνται για κάποιο αδίκημα, θα θέταμε θέμα παραίτησης». Να δούμε λοιπόν αν θα αλλάξει κάτι ως το μεσημέρι της Τρίτης ή θα τηρήσουν την σκληρή στάση που λένε οι πράσινοι.

Πηγή: Theplayer.gr



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!