Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2011

Στα κάγκελα και να σκούζουν...


Από το 1996 μέχρι σήμερα πραγματικά έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Βρόμικα πρωταθλήματα, στημένοι αγώνες, δωροδοκία διαιτητών και ένα σορό άλλες εγκληματικές πράξεις. 


Το θύμα πάντα ήταν ένα, ο οπαδός του ποδοσφαίρου. Τα αιώνια πρόβατα χαιρόντουσαν, και στις πλάτες όλων εμάς κάποιοι ξεφτίλισαν αυτό το πολύ ωραίο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.


Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αλλά πρέπει και οι συνέπειες επιτέλους να είναι σοβαρές. Στην Ιταλία πριν μερικά χρόνια, η Γιουβέντους έπεσε δεύτερη κατηγορία, με την κατηγορία στημένων αγώνων. Στην Ελλάδα γιατί να μην γίνει αυτό? Θα είναι μία δικαίωση όλων εμάς, που όλα αυτά τα χρόνια, φωνάζαμε και χτυπιόμασταν για τις αδικίες εις βάρος της ομάδας μας. Έκλεβαν το ψωμί όλων των ποδοσφαιριστών και διέλυσαν ομάδες και ομάδες. Και ποιοι τα έκαναν όλα αυτά? Οι νταβατζήδες της ζούγκλας!!!


Το χορό άνοιξε ο Σωκράτης το 1996. Μέσα από αυτή τη ζούγκλα πέρασαν πολλοί παράγοντες και τελικά η σκυτάλη κατέληξε στο Μπέο και το φίλο του το Μαρινάκη. Εδώ όμως φαίνεται το ταξίδι τους να παίρνει ένα τέλος. Να θυμίσω μόνο ότι και παλιότερα είχαμε αποκαλύψεις με κασέτες ( αν θυμάστε τις συνομιλίες με το Θείο). Απλά τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και η κοινωνία αυτή τη στιγμή βράζει. Έχει σιχαθεί κάθε κατεστημένο και ζητάει πλέον διαφάνεια στα πάντα!


Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει στη περίπτωση, που όλοι αυτοί μείνουν ελεύθεροι και δεν πληρώσει κανένας τις ευθύνες. 


Οι αποκαλύψεις είναι μεγάλες και πολλοί διάλογοι έχουν βγει στη φόρα και πλέον αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποτελούν παρελθόν από το χώρο του ποδοσφαίρου. ΕΑΝ δεν γίνει κάτι τέτοιο, τα γήπεδα του χρόνου θα μοιάζουν με πεδία μάχης.


Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και πραγματικά περιμένω με πολύ ανυπομονησία τις τελικές αποφάσεις. Τέλος πια στο στημένο παρασκήνιο και τα διορισμένα πρωταθλήματα του κάθε Μαρινάκη, Κόκκαλη και Μπέου. 


Ο κόσμος βράζει και το ξέσπασμα θα γίνει πάνω τους. Σκεφτείτε μόνο τόσα χρόνια τι έχουμε ανεχτεί από όλους αυτούς! Τι έχουν δει τα ματάκια μας και πόσο άσχημα έχουμε αισθανθεί. Το αποκορύφωμα ήταν το φετινό ματς στο Καραϊσκάκης!


ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!