Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2011

Αποχαιρετά ο Τζιμπρίλαρος...

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ οδεύει προς το τέλος του, καθώς ο εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, Φιλίπ Πιολά, έχει επαφές με τους ιθύνοντες της Λάτσιο, με τον ιταλικό Τύπο να θεωρεί την υπόθεση "κλεισμένη".
Ο Παναθηναϊκός έχει παραχωρήσει άδεια στον 30χρονο φορ να διαπραγματευτεί με τους «λατσιάλι» τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που του προσφέρουν, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ρωμαίους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν καταστήσει ξεκάθαρο το ενδιαφέρον τους για τον Γάλλο φορ, τον οποίο προορίζουν για παρτενέρ του Μίροσλαβ Κλόζε, επιδιώκοντας να συνθέσουν ένα αξιόπιστο επιθετικό δίδυμο, ωστόσο το θέμα έχει «κολλήσει» στις διαπραγματεύσεις.

Η Λάτσιο είχε καταθέσει αρχικά στον Σισέ πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, προσφέροντας στον 30χρονο επιθετικό 1,7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εμφανίζεται αδιάλλακτος στις οικονομικές του απαιτήσεις, αρνούμενος να «πέσει» κάτω από τα 2 εκατομμύρια. Ο Φιλίπ Πιολά καταβάλει προσπάθεις να βάλει τις διαπραγματεύσεις στον σωστό δρόμο ώστε να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και να «κλείσει» η μεταγραφή, εφόσον με αμοιβαίες υποχωρήσεις εξαλειφθεί η διάσταση απόψεων στο θέμα των ετήσιων αποδοχών του Σισέ, καθώς η συμφωνία μεταξύΠαναθηναϊκού και Λάτσιο, έναντι ενός ποσού περίπου 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, θεωρείται δεδομένη.

Ο ιταλικός Τύπος θεωρεί «τελειωμένη» την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει ήδη συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της Λάτσιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «iltempo.it» μάλιστα ο Γάλλος φορ έδωσε καταφατική απάντηση στην πρόταση για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, έναντι 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει 6 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: Sportaction