Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουνίου 2011

Δεδομένη η συμφωνία με Βρύζα


Ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αφού η συμφωνία του Καβαλιώτη με τους "πράσινους" πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 
Ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής τα έχει βρει σε όλα με τον Δημήτρη Γόντικα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 250.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεζουάλδο Φερέιρα που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος, δέχθηκε από την πρώτη στιγμή πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Βρύζα από τον συμπατριώτη του και έτσι έδωσε αμέσως τη συγκατάθεση του για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις ενώ στα συν του Βρύζα είναι και το γεγονός ότι ουδέποτε έχει παρατηρηθεί να έχει περιόδους προστριβών με τους προπονητές με τους οποίους συνεργάζεται. Ένα ακόμη στοιχείο που μέτρησε ιδιαίτερα υπέρ του, είναι το γεγονός ότι, όπως απέδειξε στον ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει εξαιρετικές επιλογές χωρίς αυτές να... κοστίζουν ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστής με μπάτζετ σαφώς μικρότερο από αυτό των ανταγωνιστών του.
Και ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει με πολύ καλό μάτι την ανάληψη της νευραλγικής θέσης του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα από τον Βρύζα αφού πρόκειται για επαγγελματία χαμηλών τόνων που ουδέποτε έχει προκαλέσει με τη συμπεριφόρα του.
Με δεδομένο ότι, όπως πληροφορείται το Sportaction, η συμφωνία είναι... δεμένη και δεν πρόκειται να χαλάσει, θεωρείται σίγουρο ότι η συνεργασία Βρύζα - Φερέιρα θα ξεκινήσει άμεσα. Ο Φερέιρα έχει ήδη παραδώσει στη διοίκηση την έκθεση του και έχει σαφώς δηλώσει ότι επιθυμεί η ομάδα να ενισχυθεί με νεαρούς παίκτες με μεταπωλητική αξία και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη "χτενίσει" την αγορά της πατρίδας του, Πορτογαλίας. Ο Ζήσης Βρύζας είναι άριστος γνώστης της συγκεκριμένης αγοράς και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι ένα ακόμη "συν" στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.


Sportaction.gr