Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Στο βάθος Πρωτοδικείο

Το διοικητικό αδιέξοδο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό φαίνεται να οδηγεί τον σύλλογο σε λύση Πρωτοδικείου.

Η συνάντηση της Τρίτης (28/6) στα γραφεία του συλλόγου για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου εν όψει των αρχαιρεσιών της Πέμπτης (30/6) απλά έδειξε το διοικητικό κενό που υπάρχει.

Υποψηφιότητες δεν υπήρξαν και το μόνο που ελπίζουν πλέον είναι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως εμφανιστεί αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής ξέρουν ότι μόνοι τους δεν μπορούν να προσχωρήσουν και να καλύψουν τα χρέη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Περιμένουν να δουν τις επόμενες ώρες εάν θα υπάρξουν υποψηφιότητες, αλλά και πόσα τελικά χρήματα θα έχουν μαζευτεί σε ειδικό λογαριασμό ενίσχυσης του Ερασιτέχνη που υπάρχει στην Alpha Bank.

Εάν δεν υπάρξει φως, και με δεδομένο ότι οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη ΔΣ έχουν ήδη αναβληθεί μια φορά, τότε ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να πάει σε προσωρινή διοίκηση που θα οριστεί από το Πρωτοδεικείο.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!