Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Επιτέλους... συνάντηση!

Η πρώτη συνάντηση- μετά το τέλος του πρωταθλήματος- ανάμεσα στη διοικητική και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (30/6) καθώς ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα τα... πει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.


Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης (29/6) στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον διοικητικό ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ενημερώσει τον Ομπράντοβιτς για όσα συμβαίνουν και οι δύο άντρες θα ανταλλάξουν απόψεις. Άλλωστε- όπως είπε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη- ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είναι... απλώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού αλλά μέλος της οικογένειας.

Για το λόγο αυτό, πριν "βγει" το οτιδήποτε προς τα έξω, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει τόσα χρόνια- θα ενημερώσει ΠΡΩΤΑ τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον οποίο άλλωστε έχει άριστη και ειλικρινή συνεργασία για 12 χρόνια.
Απ' εκεί και πέρα, επισήμως στον Παναθηναϊκό δεν κάνουν το παραμικρό σχόλιο για τη φημολογία περί μετακίνησης του Ντρου Νίκολας στη Σιένα, όπως αναφέρει ο Ιταλικός Τύπος. Απλώς υπενθυμίζεται ότι ο αμερικάνος γκαρντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με το ύψος του να φθάνει στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. 


Πηγή: Theplayer.gr


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!