Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Οι βιαστές και η παρθένα


Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου χθές το απόγευμα στη συνέλευση της Λιγκας. Κάνανε και πάλι μάγκα τον άνθρωπο που εκκρεμή ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και αλλά ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Κανείς εκεί δεν έχει τα..καρύδια να πάει εκεί στο άνδρο της σαπίλας και να πεί «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραιτησή σας, από χθές κιόλας». Όπως φαίνεται δεν τα έχει κανείς. Πήγαν εκεί σαν την οσία παρθένα και ακούσανε ότι μπαρούφα υπήρχε και δεν είπε κανείς το οτιδοίποτε. Γνωράζαμε όλοι πως δεν θα γινόταν τίποτα μιας και στο άνδρο της σαπίλας και του στησίματος υπήρχαν τα δεκάδες «αδερφά» σωματεία αλλά δεν θα μπορούσε ΚΑΝΕΙΣ να πει το οτιδήποτε.

Η εικόνα που βγήκε προς τα έξω ήταν πως ο άνθρωπος που ακούγετε σε συνομιλίες με το φιλάρακι του που πήγε «διακοπές» στο Ναύπλιο να λένε τα όργια, βγήκαν και νικητές. Έσεις κάνατε τους βιαστές του Ελληνικού ποδοσφαίρου να φαίνονται οι ισχυροί και εσείς η παρθένα. Ούτε καν πρόταση για να παραιτηθούν. Και νιώθετε και νικητές γιατί δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία; Για ρίξτε μια ματιά στις εφημερίδες να δείτε ποιός βγήκε ο νικητής και ποιός ο χαμένος. Έχει καταλάβει κανείς ότι όσο ως Παναθηναϊκός τηρείς παθητική στάση θα χάνεις και στην ουσία και στο αποτέλεσμα;

Όσο αφορά την προσπάθεια που γίνεται για να βγει από το σκάνδαλο ο άνθρωπος που μιλούσε για ηθική και περιφάνεια μετά το ματς στο «Καραϊσκάκη» είναι ένα τεράστιο παιχνίδι προπαγάνδας που μας έχουν συνηθίσει άλλωστε οι λιμανίσιοι. Είναι να απορεί ώρες-ώρες κανείς με το σανό που ταΐζουν τον κόσμο. Πίσω από πόσα παιχνίδια ακούγεται πως ήταν ο Ολυμπιακός και δικοί του παίκτες; Αναρωτήθηκε κανείς γιατί όποια πέτρα και αν σηκώσεις σε ότι αφορά τη λέξη σκάνδαλο θα ακούσεις το όνομα των λιμανίσιων; Και από το πολύ κουτόχορτο είδαμε το εξής γελοίο πανό στο «Κραϊσκάκη» που έγραφε «Δόξα- τιμή- περηφάνεια»....έλεος.

Δικαστής δεν είναι κανένας και ούτε πρέπει να τους κάνουμε εμείς από εδώ. Υπάρχουν τα αρμόδοια όργανα τα οποία θα κάνουν την...δουλεία τους. Αλλά δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τις διαφόρων ειδών δηλώσεις από γνωστά κόκκινα παπαγαλάκια που οι δικαιολογίες του τύπου «Γιατί στο μπάσκετ δε λένε τίποτα, γιατί δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στις κασέτες» που προσφέρουν αύθονο γέλιο στην πράσινη πλευρά και όχι μόνο. 

Δεν έχουν καταλάβει ότι οι δικαιολογίες για συρραφές και Τζούλιες δεν υπάρχουν μιας και ότι βγαίνει στη δημοσιότητα είναι ΝΟΜΙΜΟ και από υπηρεσίες του κράτους... Για αυτό η ομάδα της προπαγάνδας και της βρωμιάς προσπαθεί εντελώς άστοχα να αποπροσανατολίσει τον κόσμο...

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια με τα γουρλομένα μάτια εκεί στο εξοχικό. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις μοναδικές στιγμές ηδονής που μας προσφέρατε πληρώνοντας βέβαια και 100 εκ. ευρώ για να είστε παρώντες στα πάρτι τίτλου αλλά και μέγιστη χειροκροτητές στα Ευρωπαϊκά μας τρόπαια. 

Και βέβαια να σας απονέμετε και το (σωστό και κατάλληλο) προσονύμιο από έναν παίκτη σας που πολλά υπόσχεται και λίγα κάνει, τον «10 μέρες». Άκουσα να βγάζετε μια πικρία στην αποχωρησή σας αλλά να σας θυμίσω πως εμείς αχάριστοι δεν είμαστε. Δυο ολόκληρα κύπελλα συνεχόμενα, παρακαλώ, σας δώσαμε και βέβαια το μεγάλο δώρο τον Βασιλάκη μας, τον Καϊλα...

Υ.Γ. Όταν το καταλάβουν οι ΠΑΝΤΕΣ  στον Παναθηναϊκό πως μόνο ενωμένοι και να τα παίξουν όλα για όλα , όταν δουν πώς συμπεριφέρονται οι απέναντι που στο κάτω-κάτω έχουν και τη φωλιά τους λερωμένη, ίσως κάνουμε κάτι μεγάλο.



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!