Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2011

Διάδοχος του Κιντ ο Καλάθης;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου τύπου οι Μάβερικς προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον Καλάθη.

Οι Μάβερικς που αγωνίζονται στους τελικούς του ΝΒΑ με παίχτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ντιρκ Νοβιτσκι απέκτησε τα δικαιώματα του διεθνούς πλέι μέικερ το 2009, σε ανταλλαγή με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Έτσι δεν τον ξεχνούν και ειδικά φέτος έπειτα από μια καταπληκτική χρονιά για τον Ελληνα πλέι μέικερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια του άρθρου γίνεται αναφορά στα κατορθώματά του με την πράσινη φανέλα ενώ γράφεται πως για να αποκτηθεί από τους Μάβερικς θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 500.000 δολαρίων, που υπάρχει ως μπάι-άουτ στο συμβόλαιό του.

«Το πιο δύσκολο είναι να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο εξίσου δελεαστικό με αυτό της ελληνικής ομάδας, το οποίο του δίνει 2 εκατ. δολάρια καθαρές οικονομικές απολαβές, χωρίς φόρους, σπίτι και αυτοκίνητο» υπογραμμίζει το κείμενο που κάνει την αναφορά στον άσο των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο ομογενής καλαθοσφαιριστής παρόλα αυτά, εξέφρασε πρόσφατα με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πράσινη», την απόλυτη επιθυμία του να παραμείνει και την να σεζόν στην ομάδα του Ομπράντοβιτς, υπογραμμίζοντας πως προς το παρών δεν σκέφτεται το ΝΒΑ.