Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Αναμονή που... σκοτώνει

Οσο στον Παναθηναϊκό δεν προχωρούν κάποιες υποθέσεις πώλησης παικτών τόσο θα μένουν στάσιμες οι εξελίξεις στην απόκτηση ποδοσφαιριστών. 

Στο Τριφύλλι ελπίζουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αποτέλεσμα από τις επαφές με την Μποταφόγκο για τον Μαρσέλο Μάτος, με τη Μονακό για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και με την Τζένοα για τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ή τουλάχιστον για κάποιες από αυτές τις εκκρεμότητες. Είναι βασικό στην παρούσα φάση με την έλλειψη ρευστότητας να μπουν κάποια χρήματα στο ταμείο προκειμένου να τα αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός για προκαταβολές σε μάνατζερ μεταγραφικών στόχων ή ακόμα και για συμφωνίες με ομάδες.

Για παράδειγμα, η υπόθεση με τους Αμπντούν και Ντουγκλάο της Καβάλας θα μπορούσε να έχει ήδη κλείσει αίσια εφόσον ο Παναθηναϊκός ήταν σε θέση να ανεβάσει λίγο την προσφορά του για να πείσει τη διοίκηση του μακεδονικού συλλόγου. Στον τομέα των πωλήσεων έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια του Δημήτρη Γόντικα, ενώ από αύριο ή τη Δευτέρα θα έχει στο πλευρό του τον Ζήση Βρύζα ο οποίος θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των διαπραγματεύσεων.