Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ΛΙ

Kαλησπέρα!
Το χθεσινό μας ποντάρισμα στη Ρουμανία επιβεβαιώθηκε εύκολα και ο άσος γύρω στο 2.00 αποδείχθηκε δώρο για τους παίχτες.
http://www.ready4bet.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=59
Σήμερα η μέρα δεν έχει κάτι πολύ δυνατό, υπάρχουν ωστόσο κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Η ειρωνία είναι, ότι ενώ μεσούσης της περιόδου οι αγώνες των εθνικών ομάδων είναι ό,τι χειρότερο στοιχηματικά, τώρα που τέλειωσαν τα πάντα, μοιάζουν σαν ξερολούκουμο χωρίς βέβαια να είναι. Το βασικό μου ποντάρισμα πάντως προέρχεται από το χώρο του τένις.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ (ΤΕΝΙΣ)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΚΙΑΒΟΝΕ - ΝΑ ΛΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΝΑ ΛΙ
Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το φετινό Ρολάν Γκαρός, οι εμφανίσεις ωστόσο της Κινέζας Λι δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Απέκλεισε όλα τα μεγάλα ονόματα του τουρνουά και τώρα έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού θα είναι η πρώτη Κινέζα που θα κατακτήσει Γκραν Σλαμ. Η Σκιαβόνε είναι πολύ έμπειρη και από τις πιο μαχητικές τενίστριες που έχουν δει τα μάτια μου. Κοντά στα 30 όμως πλέον η Ιταλίδα, ίσως βγάλει κάποια κούραση στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ποντάρω λοιπόν στη φόρμα τη Λι, και αυτό θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα σήμερα.

Πάμε τώρα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ 2
Μονόδρομος η νίκη για τους Δανούς, που σε αντίθετη περίπτωση χάνουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την πρόκριση. Οι Ισλανδοί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό κίνητρο και το διπλό μοιάζει αρκετά πιθανό.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1
Το Μαυροβούνιο ζει απίστευτες μέρες, αφού με νίκη σήμερα εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον τη δεύτερη θέση του ομίλου. Επιστρέφει και ο μεγάλος άσος της ομάδας Γιόβετιτς, κάτι που δίνει έξτρα ψυχολογία. Από την άλλη, η Βουλγαρία έχει μεγαλύτερη εμπειρία αλλά δεν έχει ούτε ομάδα, ούτε ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Πάω με τον άσο.

ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 1ημ./1τελ.
Οι Αγγλοι θέλουν να καθαρίσουν την πρώτια και το μόνο αποτέλεσμα που επιζητούν είναι η νίκη. Ο άσος κόντρα στους πολύ κατώτερους Ελβετούς είναι προφανής και μικρός, γι΄αυτό και θα ρισκάρω τη νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο.

ΛΕΤΟΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ 2
Η Λετονία δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη θα παραμείνουν στο κόλπο. Από τη στιγμή που τις δυο ομάδες δεν τις χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, οι Ισραηλινοί λόγω κινήτρου έχουν τον πρώτο λόγο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΔΑΝΙΑ 1
Οριακό το ματς για τους Πορτογάλους που θέλουν μόνο νίκη. Οι γηπεδούχοι ούτως ή άλλως είναι πολύ ανώτεροι από τους πρωτοπόρους Δανούς και ο άσος μπορεί να μπει βάση σε κάποια δελτία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΛΤΑ (fun bet Νίνης, Mόρας σκόρερ του 1ου γκολ)
Στο 1.03 ο άσος, άρα το ματς προσφέρεται μόνο για fun bet. Θα κάνω λοιπόν ένα πολύ μικρό ποντάρισμα στον Μόρα σε απόδοση 35 για σκόρερ του πρώτου γκολο του αγώνα, βασιζόμενος σε κάποια προώθηση του για κάποιο στημένο. Θα πάω και στη πιο λογική επιλογή του Νίνη με απόδοση 8.00.

Μονά αποδεκτά:
Να Λι (1.90 betfair)
Μαυροβούνιο 1 (2.05 william hill)
Aγγλία 1ημ./1τελ (1.95 bet365)
Ισραήλ 2 (2.20 expekt)

Σε τριάδα: Aγγλία 1, Πορτογαλία 1, Δανία 2

fun bet (σκόρερ 1ου γκολ Ελλάδα - Μάλτα)
Μόρας (35.00)
Νίνης (8.00)

Αγγλία και Πορτογαλία αξίζει να παιιχθούν και στα live, αν δε σκοράρουν νωρίς.