Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουνίου 2011

Κέντρο πιο αργό και απ' τον επιτάφιο

Κάτι πρέπει να γίνει δεν πάει άλλο. Έναν σοβαρό χαφ είχαμε τα τελευταία χρόνια που είχε κάποια τρεξίματα και το διώξαμε. 

Για τον Μαρτσέλο Μάτος λέω που κατόπιν εορτής κάποιοι τον θυμήθηκαν στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος έχει μουλαρώσει για τα καλά. Δεν αντέχω άλλο Κατσουράνη. Άχρωμος, άοσμος και απ' το ριπλέι πιο αργός. 

Δεν μπορώ άλλο Σιμάο. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερος και πιο ευτραφής. Το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι το κέντρο. Από εκεί περνάνε όλοι. Ας κάνουν λοιπόν τα πάντα να φέρουν πίσω τον Μάτος. Και θα το καταφέρουν αν τον πείσουν πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης βάζοντας τέρμα στην απαξίωση που έχει υποστεί. 

Δεν το άξιζε ποτέ. Ας τον κάνουν λοιπόν να ξεχάσει τον τελευταίο του χρόνο στην Αθήνα που ήταν εφιάλτης σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος. Καλός είναι και ο Μίκαελ Ρουμπέν με ελκυστικό βιογραφικό αλλά μόνο στο Manager μπορεί να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός. 

Αν καταφέρει να τον δανειστεί το τριφύλλι τότε μιλάμε για τεράστια επιτυχία. Επειδή ο μόνος σίγουρος χαφ για του χρόνου είναι ο «Κάτσου» με έχει πιάσει ανησυχία και δεν το κρύβω. 

Λίγο ταχύτητα στο κέντρο την θέλω και όλα θα γίνουν πιο εύκολα και για τους επιθετικούς. Μια κάθετη πάσα, μια ολοκληρωμένη προσπάθεια να ανοίξει λίγο το μάτι μας. Φέρτε λοιπόν τον Μάτος πίσω, με κλειστά μάτια.