Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

"Δεν μπορώ να φανταστώ Παναθηναϊκό χωρίς Γιαννακόπουλους"


Παναθηναϊκός και οικογένεια Γιαννακόπουλου πάνε «πακέτο», σύμφωνα με τον Ντέγιαν Μποντορόγκα

Ο πάλαι ποτέ σταρ του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», υπογράμμισε πως καταλαβαίνει τους λόγους που οι δυο άκρως επιτυχημένοι παράγοντες έχουν την διάθεση αποχώρησης:

«Καταλαβαίνω την ανησυχία του Ζέλικο (Ομπράντοβιτς) και το πώς αισθάνεται. Σίγουρα η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Οι Παύλος, Θανάσης, Κώστας και Δημήτρης έχουν δουλέψει πολύ για τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό η ομάδα έχει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

Και είναι επιτυχημένοι γιατί πολύ απλά ό,τι έχουν κάνει είναι με την καρδιά τους πρώτα και μετά με το μυαλό τους. Σίγουρα ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά τους καταλαβαίνω. Ίσως θέλουν να ξεκουραστούν ή έχουν κάποια άλλη ιδέα στο μυαλό τους».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από την θητεία στην ομάδα των «πρασίνων» επισημαίνοντας:  

«Οι αναμνήσεις που έχω από εκείνους είναι πολύ όμορφες και δεν ξεχνιούνται. Τι να θυμηθώ πρώτα από όλα; Το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το 1999, το Ευρωπαϊκό στην Μπολόνια το 2002. Έχω πολλές στιγμές να θυμάμαι γενικά και πάντα μου άρεσε όταν έβλεπα τους προέδρους να πανηγυρίζουν, να γίνονται ένα με εμάς». 

Αναφερόμενος στους Σέρβους διεθνείς που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημείωσε:

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Ηγείται της εθνικής, παρά το γεγονός ότι είναι μικρός σε ηλικία. Έχει βελτιωθεί αρκετά και δεν έχει πρόβλημα να σουτάρει όποτε η μπάλα είναι πιο βαριά. Αυτό, άλλωστε, το έδειξε και στο ματς με την Ισπανία, με εκείνο το τρίποντο στο Μουντομπάσκετ. Μπορεί να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση». 

Για τον Μάρκο Κέσελ: Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, έχει τα περιθώρια αρκεί να δουλέψει περισσότερο».

Για τον Μιλένκο Τέπιτς: «Είναι καλός παίκτης, εργατικός και μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στις θέσεις "1" και "2", αλλά χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν σουτάρει. Την απαιτούμενη ψυχολογία. Πάντως, μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά στον Παναθηναϊκό θα είναι καλύτερος».



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!