Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2011

Γι' αυτό είστε Ολυμπιακοί!








Πραγματικά εδώ και μία μέρα έχω διαβάσει και ακούσει κωμικοτραγικά πράγματα, από τους φίλους του Ολυμπιακού (γνωστοί στο Πανελλήνιο ως ‘πρόβατα’). 

Οι άνθρωποι αποδεικνύουν κάθε μέρα, πόσο άξια και δίκαια έχουν πάρει το τίτλο του ονόματος αυτού. Είναι και ο μόνος τίτλος που έχουν πάρει δίκαια. Μια ζωή πρόβατα χωρίς αξιοπρέπεια και αξιοκρατία.

Αντί να σταματήσουν να μιλάνε και να καθίσουν στη γωνία τους, χωρίς να έχουν δείγμα τσίπας πάνω τους και αξιοπρέπειας, θέλουν να βγουν και από πάνω! Η προπαγάνδα πέφτει σύννεφο από τα κόκκινα μέσα και πραγματικά ζουν σε άλλο κόσμο. 

Ποιο τρανές αποδείξεις για το κόκκινο κατεστημένο τους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε και αυτοί αντί να κατηγορούν τους προέδρους τους και όλο αυτό το σάπιο σύστημα, κατηγορούν το Κούγια και το Νικόλα Πατέρα(!!) που φέρονται να είναι οι υπαίτιοι της δύσκολης θέσης που βρίσκονται τώρα. Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα Πρωταθλητής, με πρωτοσέλιδο της, ζητάει να ανοιχτούν και οι διάλογοι της σεζόν 2009-2010.

Και έρχομαι να ρωτήσω : Αφού δεν φοβάστε όπως λέτε τίποτα και είστε καθαροί, γιατί κάνετε έτσι και ζητάτε και άλλες συζητήσεις? Το θέμα αυτό είναι? Το ότι τόσα χρόνια κλέβετε και βιάζετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν σας πειράζει? Αλλά βέβαια και εγώ αν ήμουν Ολυμπιακός, θα είχα τρομοκρατηθεί. Πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν θα έχουμε την βοήθεια από το Θείο Μαρινακη? Τι θα γίνει αν τα παραρτήματα μας, πέσουν στην β εθνική?

Επίσης γίνεται προσπάθεια, από τους κόκκινους προπαγανδιστές, να βγάλουν την προεδράρα τους αθώα. Χαρακτηριστικά προωθούν το μοντέλο του εξυγιανστή στο Μαρινάκη και όπως λένε ο πρόεδρο μας ασχολείται μόνο με μεταγραφές. Γράφουν για μεταγραφές βόμβες για να μην κατηγορήσει κανείς το πρόεδρο. Διαβάζουν για μεταγραφές και χαίρονται!

Ακόμα λένε γιατί δεν βγαίνουν και στη φόρα και τα στημένα πρωταθλήματα του Μπάσκετ? Εδώ είναι να τρελαίνεσαι! Μιλάνε για μία ομάδα που έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και κάθε φορά την βρίσκουν απέναντι τους στους τελικούς! Και πάντα χάνουν, ακόμα και αν παίρνουν και χάπια. Για το τελικό κυπέλλου θα ασχοληθεί κανείς άραγε? Ο Μπουρούσαρος ήταν ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου! Τυχαίο?? Μπααα…

Το θέμα για τους γαύρους δεν είναι η βρωμιά που έχουν φέρει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις το μόνο που έχουν να πουν είναι ότι ο Κούγιας και ο Πατέρας είναι ρουφιάνοι. Έλεος ρε παιδιά! Έλεος… αλλά είπαμε γι αυτό είστε γαύροι. Αγαπάτε το ψέμα και την κλεψιά!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ!