Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2011

Ποιος εχει σειρα ?

Μετά το ναυάγιο με το Ζήση Βρυζα η διοίκηση στρέφει τώρα την προσοχή της στους Σταν Φαλκς, Τζιανλούκα Νάνι, Γιάννης Σαμαράς και Ρενέ Χένρικσεν.

Και οι τέσσερις υποψήφιοι ξαναήρθαν στο προσκήνιο μετά την αρνητική απάντηση του Ζήση Βρυζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ ήρθε σε επαφή με τον Φαλκς μέσω τηλεφώνου και αν και βρίσκετε ακόμα στη Βίσλα Κρακοβίας δε φαίνεται διατεθειμένος να έρθει στον Παναθηναϊκό και  υπάρχει μια διαφορά όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι (περίπου 100.000 ευρώ) η διοίκηση είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να κατεβάσει την τιμή του αν καταφέρει να τον πείσει να έρθει.

Οι πιθανότητες όμως είναι οι ίδιες και για τον Ιταλό Τζιανλούκα Νάνι που περιμένει τηλεφώνημα από τον Γοντικα αφού επιθυμεί πολύ να εργαστεί για τους πράσινους , οι οποίοι φοβούνται ότι μπορεί να τα καταφέρει στο ρόλο του γενικού διευθυντή.

Όσο οι ώρες παίρνουν ένα μικρο προβάδισμα παίρνει η περίπτωση του Γιάννη Σαμαρά που αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές της διοίκησης κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος. Το προβάδισμα αυτό οφείλετε και στο γεγονός ότι είναι Ελληνας και οι διοικούντες με δηλώσεις τους έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για κάποιον μέσα από τη χώρα.

Τέλος ελάχιστες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει ο Ρενέ Χένρικσεν. Ο παλαίμαχος αμυντικός του τριφυλλιού γνωρίζει καλά από παίχτες αλλά αυτό που προβληματίζει τη διοίκηση είναι ότι περιορίζετε στο Σκανδιναβικό ποδόσφαιρο.

Η επιλογή για τους Γόντικας, Νίκας και Πολέμης αναμένεται δύσκολη καθώς πρέπει να παρθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.