Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουνίου 2011

Εμπιστοσύνη σε Φερέιρα



Ο Σπύρος Λιβαθηνός σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοελίδα, έδειξε εμπιστοσυνή στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sportaction.gr:
«Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή. Δεν υπάρχουν λεφτά ώστε η ομάδα να προχωρήσει ενώ το κλίμα όπως γνωρίζουμε είναι αρκετά τεταμένο», για να προσθέσει εν συνεχεία: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα έρθουν. Είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα αλλά ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά».

Για το κατά πόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες που κυριαρχούν στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Είναι δύσκολος ο ρόλος του Φερέιρα. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορεί ν’ ανταπεξέλθει σε ειδικές συνθήκες και γιατί να μην τον πραγματοποιήσει και με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα όπως το οικονομικό και το οργανωτικό αλλά όλα θα τα δούμε στην πορεία».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα που συναντούν οι «πράσινοι» όσον αφορά το θέμα του γηπέδου και ποιον θεωρεί ως τον κατάλληλο χώρο ώστε να δημιουργηθεί το νέο «σπίτι» του τριφυλλιού, ανέφερε: «Είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Υπάρχει κωλυσιεργία στο θέμα του γηπέδου κι αυτό έχει αφήσει πίσω τον Παναθηναϊκό. Ως ενδεδειγμένη λύση θεωρώ τον Βοτανικό εφόσον τεθεί σε λειτουργία το πρότζεκτ που έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού».

Τέλος, για το αν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποκτήσει Έλληνα ή ξένο τεχνικό διευθυντή, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω εγώ για το ποιον θα πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός. Οι διοικούντες γνωρίζουν καλύτερα και πιστεύω πως εκείνοι θα πάρουν την σωστή απόφαση όταν χρειαστεί».