Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2011

Τα δεδομένα για τον τεχνικό διευθυντή

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση Ζήση Βρύζα, οι πράσινοι δείχνουν κάπως ζαλισμένοι και κινούνται σπασμωδικά και χωρίς σαφές σχέδιο στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. 


Απλώς ξέθαψαν από το συρτάρι τις παλιές επιλογές και προσπαθούν τώρα στο πόδι που λένε να κλείσουν κάποιον. 

Η αλήθεια είναι πως ούτε ο Φαλκς, ούτε ο Νάνι, ούτε ο Σαμαράς καλύπτουν απόλυτα όσα ζητούν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, όμως ελλείψει άλλων σοβαρών και προσιτών (για την ώρα) επιλογών, οι τρεις που γράφουμε παραπάνω συν τον Χένρικσεν, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας.

Ο Φαλκς έκανε δηλώσεις στην Πολωνία τονίζοντας πως «έχω συμβόλαιο με τη Βίσλα ως το 2012. Είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας και δεν σκοπεύω, ούτε έχω καμία διάθεση να αποχωρήσω από εδώ. Επίσης, κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου». Στο τριφύλλι δεν ανησυχούν με αυτή τη δήλωση και θεωρούν πως αν καταθέσουν επίσημη πρόταση και τα βρουν στο οικονομικό ο Ολλανδός θα έρθει τρέχοντας. Ο Πολωνός ζητάει ένα καλό συμβόλαιο, άνω των 250 χιλιάδων ευρώ και να βρει τρόπο ο Παναθηναϊκός να σπάσει το συμβόλαιο του με τη Βίσλα. Δύσκολα πράγματα.

Ο Τζιανλούκα Νάνι είναι η πιο ακριβή περίπτωση και ίσως η μοναδική που δεν εξετάζουν ενδελεχώς αυτή τη στιγμή. Ο ίδιος ο Ιταλός περιμένει στο ακουστικό του, αλλά τον βλέπουμε να περιμένει για μέρες.

Όσο περνούν οι μέρες και δεν κλείνει ξένος, ο Γιάννης Σαμαράς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει το διπλό πόστο του τεχνικού διευθυντή-γενικού αρχηγού. Κυρίως γιατί θεωρεί ο Γόντικας πως θα τον πείσει εύκολα. Όμως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, δεν το βλέπει και τόσο ζεστά γιατί πιστεύει πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Ο Χένρικσεν δεν έχει πολλούς υποστηρικτές  μέσα στη διοικούσα, καθώς θεωρούν πως δεν έχει τις διασυνδέσεις στο εξωτερικό για καλές μεταγραφές.

Το θέμα πάντως αναμένεται να κλείσει ως την Κυριακή, γιατί πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.