Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

Δεν φεύγουν για την διαιτησία…



Και εκεί που όλοι συζητούσαν για την αποχώρηση του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν την έκπληξη με την ανακοίνωσή του «αντίο» τους, αφήνοντας αιχμές για τον Εξάστερο, οι οποίες δεν έπεισαν κανέναν!
Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού με μια μεγάλη ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ομάδα της καρδιάς τους γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν δεν μπορούν να πολεμούν άλλο ένα σύστημα που υπονομεύει τις προσπάθειές τους.
Μα καλά όταν εξέδωσαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση, με την οποία αφήνουν αιχμές για τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, μιλώντας για την διαιτησία, περίμεναν ότι κάποιος λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ότι αυτός είναι ο λόγος που αποχωρούν ;
Γιατί συγνώμη αλλά όταν υποστηρίζεις ότι ασχολήθηκες με μια ομάδα εξαιτίας της αγάπης σου για αυτήν και μόνο, δεν γίνεται να φεύγεις «αηδιασμένος» λόγω της διαιτησίας (;).
Βεβαίως δεν αμφισβητούμε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ανέλαβαν τον Ολυμπιακό εξαιτίας της αγάπης τους για αυτόν, ούτε και το γεγονός ότι έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα. Αυτό που αμφισβητούμε είναι οι λόγοι που ανέφεραν.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι άνθρωποι κατάλαβαν πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να φτάσουν τον Παναθηναϊκό και πως όσα χρήματα και να δαπανούν κάθε χρόνο πάντα θα έρχονται… δεύτεροι και θα πρέπει κάποιες φορές να μένουν ικανοποιημένοι με το αξιόλογο μεν, λίγο δε Κύπελλο Ελλάδας.
Μάλιστα την αιτία αποχώρησής που ανέφεραν την αμφισβήτησε δημόσια και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Γιατί πολύ απλά όταν υποστηρίζεις μια ομάδα και λες ότι είναι στην… καρδιά σου και μάλιστα για αυτήν «πετάς» ένα σωρό λεφτά δεν μπορείς να επικαλείσαι την διαιτησία για να αποδεσμευθείς από αυτήν. Δηλαδή τόσα χρόνια άλλες ομάδες δεν έχουν αδικηθεί έντονα, μόνο ο Ολυμπιακός ;
Θα έπρεπε λοιπόν έστω και την ύστατη στιγμή να πάρουν ένα «μάθημα» από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που μην έχοντας βγάλει κέρδος από την ενασχόλησή τους με τον Παναθηναϊκό και παλεύοντας πολύ περισσότερα χρόνια, απλά είπαν την… αλήθεια.
Αντί λοιπόν να ψάχνουν για δικαιολογίες όπως η διαιτησία θα ήταν πιο έντιμο να πουν ότι απλά δεν μπορούν να… δώσουν άλλα και πως ότι και να κάνουν τις χαρές που έχουν ζήσει οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, εκείνοι δεν θα μπορέσουν να τις ζήσουν.
Υ.Γ.: Επίσης καλό θα ήταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να μην αναφέρουν και άλλες άστοχες δικαιολογίες όπως την εισβολή κάποιων οπαδών του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΟΑΚΑ στον τελευταίο φετινό τελικό, 3,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, γεγονός που άπαντες στον Εξάστερο καταδίκασαν. Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να θυμηθούμε και τον περσινό εφιαλτικό τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ, που όσοι τον ζήσαμε από κοντά, ακόμα κάνουμε τον σταυρό μας που καταφέραμε να φύγουμε ζωντανοί από κει, μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε έξι ολόκληρες ώρες.
Ακόμα και στην ώρα της αποχώρησης των δύο ισχυρών οικογενειών από το μπάσκετ, ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος λειτούργησαν με μια εντιμότητα που έγινε σεβαστή από όλους.
Μίρκα Μπούρα


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!