Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουνίου 2011

Αποκαλύψου!


Μία εβδομάδα έμεινε και πλέον μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη  Παναθηναϊκού (20 Ιουνίου), ωστόσο σιγή ιχθύος εν τη ερήμω κρατούν τα πρόσωπα που αναμένεται να ηγηθούν ψηφοδελτίου, προκειμένου να μην καταφύγει ο σύλλογος σε λύση Πρωτοδικείου.
Που είναι όλοι αυτοί που θα ασχοληθούν με την διοίκηση της «Μάνας του λόχου»; Που είναι αυτοί που θα βάλουν τα χέρια τους μέσα στην φωτιά για να μπορέσει ο σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο; Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αλλά αν όντως κάποιος ενδιαφέρεται, καλό θα είναι να… αποκαλυφθεί (που λέει και ο Χάρι Πότερ) τώρα, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά!
Ήρθε ο καιρός για γενναίες αποφάσεις. Η διοικούσα Επιτροπή με πρόεδρο τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, πριν από καιρό είχε πάρει την γενναία –και αναγκαστική δεδομένης της κατάστασης- απόφαση να μην δηλώσουν τις δύο ομάδες βόλεϊ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. 
Τόσο οι άνδρες που παρουσία 15.000 οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, είχαν πάει στον τελικό του CEV Cup, όσο και οι γυναίκες που έχουν επίσης κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, πηγαίνοντας στον τελικό του Challenge  Cup στο Γέσι της Ιταλίας, φέτος δεν θα διαφημίσουν το όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. 
Όλοι στεναχωρήθηκαν, όμως ήταν αναγκαία απόφαση, καθώς τα χρήματα που θα διέθετε ο σύλλογος για τα ταξίδια, καλύτερα να τα παίρνουν οι αθλητές που τους χρωστάνε χρήματα και από… πρόπερσι!
Τώρα ποιος αποφάσισε το τμήμα πόλο, να πάει Ευρώπη άγνωστο. Όμως καλό είναι να σκεφτούν αυτοί που το αποφάσισαν πως θα εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα των πολιστών, γιατί αλλιώς απροπόνητοι θα πηγαίνουν στα ταξίδια, αφού δεν θα βρέχουν ούτε τα πόδια τους όλη την εβδομάδα, όπως γινόταν και φέτος και με τους δύο «αιώνιους» να συναγωνίζονται και στις… αποχές!
Τελοσπάντων το θέμα είναι να βρεθούν χρηματοδότες. Να βρεθούν δύο οι τρεις άνθρωποι να αναλάβουν το κάθε ομαδικό τμήμα, καθώς τα τέσσερα ομαδικά έχουν και το μεγαλύτερο βάρος στον προϋπολογισμό του Ερασιτέχνη. Έτσι μόνο θα καταφέρουν να φέρουν διακρίσεις στον σύλλογο, αλλά και θα μπορέσει να ξεχρεώσει τους αθλητές διαθέτοντας τα έσοδα από ΠΑΕ και ΚΑΕ, καθώς και την χρήση της Λεωφόρου, για τις προσφυγές.
Την αρχή την έκανε το Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος επέλεξε το τμήμα πόλο, γιατί όπως είπε για τα άλλα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι, χωρίς όμως να τους κατονομάσει (υπονοώντας όμως τον κύριο Στράτο Σωπήλη για τους άνδρες και τους κυρίους Νίκο Ρισβά και Μάνο Κρεζία για τις γυναίκες).
Επειδή όμως με φήμες… δουλειά δεν γίνεται, οι ενδιαφερόμενοι –αν πραγματικά υπάρχουν- πρέπει να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους τώρα, γιατί η στάση τους αυτή μπορεί να αποτρέψει άλλους πραγματικούς ενδιαφερόμενους να προσφέρουν στα τμήματα που αγαπούν, και παράλληλα οι πρωτοκλασάτοι αθλητές αρχίζουν ο ένας μετά τον άλλο να αναζητούν νέες ομάδες να συνεχίσουν την καριέρα τους. Καλό είναι να μην «ξυπνήσουν» κάποιοι, όταν θα είναι πολύ αργά. 
Εξάλλου με επιθυμίες δεν σώζονται τα τμήματα, αλλά με πράξεις!




Sportaction.gr