Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2011

Φαρσοκωμωδία

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει για τη συνεδρίαση-ντροπή, τον Τζίγκερ και τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές.

Aναλυτικά το άρθρο του:

Ο Παναθηναϊκός είναι εγκλωβισμένος στα οικονομικά του προβλήματα και στις πολυμετοχικές κόντρες και τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πως η πολυμετοχικότητα με την υπάρχουσα μορφή της, πρέπει να διαλυθεί εδώ και τώρα προτού διαλύσει ολοκληρωτικά την ομάδα.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι ακόμη και τώρα που έχουν αποφασιστεί πωλήσεις παικτών, αποδεικνύεται πως οι επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων που έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια, δεν μπορούν να φέρουν στα ταμεία της ΠΑΕ σχεδόν τίποτα.

Και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες στην παρούσα συγκυρία θα θέλουν να μη χάσουν τα παχυλά τους συμβόλαια, αυτό δεσμεύει με πολύ δυσοίωνες προβλέψεις το μέλλον της ομάδας για τουλάχιστον 1-2 χρόνια, όσο είναι η διάρκεια των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Παρά τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για δυναμική επιστροφή του, ο Τζίγκερ με την απουσία του από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έδειξε ότι δεν αλλάζει άποψη και πως δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να σηκώσει τα δυσβάσταχτα βάρη που δημιούργησαν οι προηγούμενοι, ιδίως όταν ακόμη και τώρα οι οργανωμένοι οπαδοί είναι εναντίον του.

Από την άλλη πλευρά είναι πλέον φανερό πως κάποιοι μέτοχοι μέσω των εκπροσώπων τους, επιθυμούν να κάνουν απλά αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, χωρίς να υπάρχει ουσία και αυτό οδηγεί ολοένα και περισσότερα τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου σε "φάρσες".

Οι επιθέσεις στον Δημήτρη Γόντικα για την υπόθεση Βρύζα- λες και θα σωνόταν ο Παναθηναϊκός αν ερχόταν ο συνεργάτης του Σάντος στην εθνική ομάδα- αλλά και το σοβαρό επεισόδιο του Μίμη Δομάζου με τον Αργύρη Μήτσου με βαριές εκφράσεις και υπονοουμένα, μετέτρεψαν έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο σε...ροντέο!

Απο κει και πέρα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή μετά την άρνηση του Ζήση Βρύζα και στην παρούσα φάση από την ελληνική αγορά φαίνεται να παίζει μόνο το όνομα του Γιάννη Σαμαρά, ενώ από το εξωτερικό υπάρχουν οι υποψηφιότητες του Ολλανδού Σταν Φαλκς που εργάζεται στη Βίσλα Κρακοβίας και του Ρενέ Χένρικσεν.

Πηγή: contra.gr