Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2011

Οι διάλογοι του Διοικητικού Συμβουλίου

Επεισοδιακό ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά την διάρκεια του οποίου «άναψαν τα αίματα» και λίγο έλειψε να πιαστούν στα «χέρια» οι Αργύρης Μήτσου και Μίμης Δομάζος. 


Αναλυτικά:



Πολέμης: «Να κάνουμε συζήτηση για λεφτά. Μόνο εγώ έχω βάλει. Το μεγάλο πρόβλημα νομίζω ότι είναι τα χρήματα. Για παράδειγμα ο Γιάννης έχει πει ότι θα ενεργεί ως 30%, αλλά χρήματα δεν έχει βάλει. Μάνο, εσύ που εκπροσωπείς τον Βγενόπουλο, θες να μου πεις γιατί ο Ανδρέας δεν έχει συμμετάσχει στην αύξηση;»
Μαυροκουκουλάκης: «Απ’ ότι ξέρω ο Ανδρέας δεν συμφωνεί με την αποτίμηση της ΠΑΕ».
Πολέμης: «Εντάξει, ας βάλει τα χρήματα που του αναλογούν και μετά βρίσκουμε ποιο είναι το πρόβλημα με την αποτίμηση».
Έπειτα, ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε για το τι συνέβη με την υπόθεση του Ζήση Βρύζα:
«Είχαμε μια ανατροπή στο θέμα Βρύζα. Είχαμε συμφωνία, αλλά δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του. Έτσι αρνήθηκε. Προχωράμε παρακάτω».
Θανάσης: «Καλύτερα που δεν ήρθε ο Βρύζας».
Μαυροκουκουλάκης σε Γόντικα: «Έρχεσαι απ’ το βόλει και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραιτηθείς. Αυτή θα είναι η καλύτερη προσφορά σου. Όσο μένεις κάνεις κακό».
Θανάσης: «Φύγε Μάνο. Δημιουργείς πρόβλημα συνέχεια, είσαι εριστικός. Μια χαρά κάνει την δουλειά του ο Δημήτρης».
Αντωνιάδης: «δεν γίνεται να είμαστε παρόντες και να μην μας ρωτάτε τίποτα σχετικά με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Ποιος είναι ο Βρύζας, δηλαδή; Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός να φαίνεται ότι σέρνεται πίσω από τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Να βγαίνει προς τα έξω ότι μας έστησε ο Βρύζας; Πήγαινα στις καφετέριες και μου έλεγαν τι γίνεται με τον Βρύζα και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Είναι δυνατόν να μην μας ενημερώνετε;»
Δομάζος: «Ποιος ξεκίνησε την κουβέντα για Βρύζα; Πείτε μου ρε; Ο Γόντικας ποιον ρώτησε;»
Γόντικας: «Το συζητήσαμε στην διοικούσα».
Δομάζος: «Και ποιος σου είπε να συζητήσεις μαζί του; Μόνος του ήρθε».
Γόντικας: «Τελειώνουμε την συνεδρίαση».
Δομάζος: «Ρε δεν πα να γ……. δεν ντρέπεστε λίγο εκεί που έχετε φτάσει τον Παναθηναϊκό».
Μήτσου: «Ηρέμησε Μίμη. Έχουμε προσφέρει στην ομάδα».
Δομάζος: «Εγώ έχω πληρώσει για την ομάδα, μέχρι τον Γραμμό πλήρωσα για να έρθει. Εσύ ήσουν υπάλληλος 25 χρόνια και πληρωνόσουν. Έκανες όνομα με τον Παναθηναϊκό και έγινες μάγκας».
Μήτσου: «Τι λες ρε, θα σου κάνω μήνυση».
Εκείνη την στιγμή οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα «χέρια», αλλά οι Αντωνιάδης και Πενθερουδάκης συγκράτησαν τους Δομάζο και Μήτσου αντίστοιχα, ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα.