Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Πανέτοιμος και πάνοπλος για το 32ο ο Εξάστερος

Έτοιμοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος και νταμπλ είναι οι πράσινοι εντός και εκτός παρκέ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε με χαρά τον Στράτο Περπέρογλου να «ανεβάζει» στροφές και έτσι ο Εξάστερος το βράδυ της Κυριακής θα υποδεχθεί πλήρης τον Ολυμπιακό.

Ο «Ζοτς» είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα όλους τους παίκτες του στη διάθεση του καθώς ο Στράτος Περπέρογλου έχει ξεπεράσει πλέον την διάταση που υπέστη στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας μέρος σε όλη την προπόνηση των πράσινων και έτσι θα βρίσκεται κανονικά στην δωδεκάδα του τέταρτου τελικού.


Με τις ευχές του Θανάση

Οι πρωταθλητές Ευρώπης λοιπόν, είναι πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πανηγυρίσουν παρέα με τον κόσμο του Τριφυλλιού που ετοιμάζεται να δώσει εντυπωσιακότατο παρών στο ΟΑΚΑ, ακόμη ένα πρωτάθλημα και ένα νταμπλ. Άπαντες θέλουν να… τελειώνουν την υπόθεση τίτλος, στον αυριανό τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ, κάτι που ευχήθηκε και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του. Πιστός στην αγαπημένη του συνήθεια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στην προπόνηση των πράσινων, εκδηλώνοντας για ακόμη μια φορά την στήριξη του στην ομάδα.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα