Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

Πόλεμος στα play off




O Western 13 γράφει στο Newspao.gr για την υποχρέωση που έχει ο Παναθηναϊκός να κάνει το 6-0 στα play off αλλά στέκεται περισσότερο στο ότι πρέπει από πλευράς κόσμου να γίνει πόλεμος προς την διοίκηση.

Καλησπέρα σας και καλό μήνα.Με το αγωνιστικό κομμάτι που περιμένουμε να δούμε δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Γιατί πολύ απλά ως Παναθηναϊκός πρέπει να κάνεις 6 – 0 στα παιχνίδια και να βγεις άνετα πρώτος. Ούτε ήττες, ούτε ισοπαλίες. Απλά και ξεκάθαρα, μόνο νίκες. Αν και αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί πρώτα από όλα είναι η υγεία της ομάδας.

Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι στο ότι πρέπει από πλευράς κόσμου να γίνει πόλεμος προς την διοίκηση. Το μόνο που κάνουν αυτήν την στιγμή οι (α)μέτοχοι είναι να προσπαθούν να καταστρέψουν ξανά την ομάδα. Άσχετα αν δεν το θέλουν όλοι, αυτό καταφέρνουν. Δεν βρίσκουν λύση και οι υπόλοιποι από πίσω κάνουν τα παιχνίδια τους.

Κόσμε ξύπνα! Πόλεμος κατά της οικογένειας σε όλα τα ματς! Η αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό δεν μετριέται για αυτό πρέπει να πολεμήσουμε για το καλό, και την υγεία του. Κανένας από όλους αυτούς, δεν αγαπάει τον Παναθηναϊκό όσο εμείς!

Αν μερικοί δεν συγκινήστε από αυτό στηρίξτε την ομάδα στα play off μόνο και μόνο για τους παίχτες, που παρόλο που γνωρίζουν πως η κατάσταση είναι τραγική και είμαστε πελαγωμένοι προσπαθούν για ό,τι καλύτερο μπορούν.
Η αρχή έγινε στις 13/4/2008 και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οργανωμένοι θα ακούσουν τα πιο πολλά από όλους, για τις πράξεις που θα κάνουν ή δεν θα κάνουν. Η προπαγάνδα από 2 εφημερίδες (και όχι μόνο) θα είναι ασταμάτητα. Και για αυτό τα μάτια και τα μυαλά μας ανοιχτά. Αντεπίθεση παντού!