Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Ο Αντώνης Φώτσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Newspao.gr



To Newspao.gr, παίρνει την τέταρτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του σε αυτή την πρώτη του αποστολή στην Βαρκελώνη. Αυτή τη φορά, μετά από τους Καιμακόγλου, Μάριτς και Τσαρτσαρή, ο Αντώνης Φώτσης μιλάει αποκλειστικά στο Newspao.gr λίγες ώρες πριν τη μεγάλη... ώρα του Τριφυλλιού και φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά για τον Παναθηναϊκό στον σημερινό τελικό.



Ο διεθνής φόργουορντ που φέτος πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του μίλησε για την πρόκριση στον τελικό, την Μακάμπι, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη αλλά και το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στην Αθήνα με το έκτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

- Αντώνη ο πρώτος στόχος επετεύχθει και τώρα έφτασε η μεγάλη ώρα...

“Είμαστε ακόμα χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό όμως αυτή είναι η μισή δουλειά που είχαμε να κάνουμε ερχόμενοι στην Βαρκελώνη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ”.

- Το γεγονός ότι η Μακάμπι ήταν εξαρχής μαζί με σας το φαβορί για τον τελικό, σας αγχώνει περισσότερο;

“Δεν νομίζω γιατί σε έναν τελικό ξέρεις ότι θα αντιμετωπίσεις μια πολύ δυνατή ομάδα. Αλλιώς δεν θα ήταν τελικός. Η Μακάμπι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και για αυτό εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το έκτο μας τρόπαιο”.

- Από την ώρα που βγήκε το ζευγάρι του τελικού, γίνεται πολύ λόγος για την... συνάντησή σας με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Αλήθεια πως αισθάνεσαι που θα αντιμετωπίσεις στον τελικό τον “Σόφο” ;

“Έχει ξαναγίνει στο παρλεθόν δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο Σόφο θα κάνει ότι μπορεί για την ομάδα και εμείς για την δικιά μας”.

- Μιλήσατε καθόλου για το γεγονός ότι θα είστε αντίπαλοι στον τελικό;

“Ναι έχουμε μιλήσει αλλά όχι τόσο πολύ για μπάσκετ. Μιλήσαμε κυρίως για άλλα θέματα”.

- Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το “κλειδί” προκειμένου να στεφθείτε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης;

“Πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά, να παίξουμε σαν ομάδα και σίγουρα να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στον ημιτελικό. Αν κάνουμε όλα αυτά και έχοντας και την βοήθεια από τον κόσμο μας θα πάνε όλα καλά για μας”.

Αποστολή στην Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα