Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Ο Κώστας Τσαρτσαρής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Newspao.gr












Μπορεί να έχει ζήσει πολλές όμορφες στιγμές με τον Παναθηναϊκό όμως κάθε φορά που οι πράσινοι γράφουν ιστορία ο Κώστας Τσαρτσαρής το χαίρεται το ίδιο έντονα. Ελάχιστα λεπτά μετά την πρόκριση του Τριφυλλιού ο διεθνής φόργουορντ μίλησε αποκλειστικά στο Newspao.gr για την μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Ο 31χρονος φόργουορντ των πρωταθλητών, εκτός από το αγωνιστικό μέρος του ημιτελικούμε την Σιένα αναφέρθηκε και στον κόσμο του Τριφυλλιού, λέγοντας μάλιστα πως την Κυριακή στο “Παλάου Σεν Τζόρντι” περιμένει ακόμα περισσότερους πράσινους στις εξέδρες.

- Κώστα κακό ξεκίνημα με την Σιένα αλλά ο ιδανικός επίλογος στον αγώνα...

“Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε στον τελικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Από κει και πέρα είχαμε κάποιες καλές αλλά και κάποιες άσχημες στιγμές στον αγπωνα. Αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές θα πρέπει μέχρι την Κυριακή τα άσχημα να τα διορθώσουμε. Θα πρέπει να είμαστε τέλειοι σε όλους τους τομείς. Θεωρώ ότι αυτό τα λάθη που κάναμε μπορούμε να τα διορθώσουμε. Από σήμερα γνωρίζοντας ποια και την αντιπαλό μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για τον τελικό”.

- Ποιο πιστεύεις πως ήταν το στοιχείο - “κλειδί” της ανατροπής του αγώνα και της νίκης;

“Σίγουρα τα στοιχεία – κλειδιά είναι ότι περιορίσαμε τα λάθη μας και στη συνέχεια τους αντιπάλους μας, καταφέραμε και πήραμε περισσότερα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο.Από κει και πέρα βρήκαμε και κάποια σουτ τα οποία ευτυχώς ήταν εύστοχα”.

- Έχεις ζήσεις πολλές ανάλογες στιγμές με τον Παναθηναϊκό, όμως η κάθε νέα επιτυχία της ομάδας είναι ξεχωριστή ;

“Όσα και να έχω ζήσει με αυτή την ομάδα κάθε τέτοια στιγμή είναι ξεχωριστή. Μιλάμε για ακόμη ένα αστέρι που μπορούμε να προσθέσουμε στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο γιατί κανένας αθλητής δεν έχει την δυνατότητα να πηγαίνει κάθε χρόνο στο φάιναλ φορ. Το ζούμε πολύ έντονα αν και οι στιγμές του αγώνα δεν είναι τόσο γιορτινές. Παρόλα αυτά έτσι είναι ο αθλητισμός και έχουμε μάθει να ζούμε έτσι”.

- Πάντως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού σας έδωσε και αυτή τη φορά, μεγάλη βοήθεια...

Για ακόμη μια φορά ο κόσμος μας έδωσε βροντερό παρών. Πάντα στις δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές ο κόσμος είναι μαζί μας και έτσι και αυτή την φορά μας έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε. Την Κυριακή περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο και είμαστε σίγουρα ότι θα μας βοηθήσουν και πάλι πάρα πολύ”.
Μίρκα Μπούρα