Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον Παναθηναϊκό

Αντίκτυπο και στη… βουλή είχε η μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη. Υπουργοί, βουλευτές και αρχηγοί κομμάτων έστειλαν επιστολές, με τις οποίες συγχαίρουν τον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα τους, και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος όμως δεν παρέβλεψε να τονίσει πως ο αθλητισμός παράγει αιτίες σοβαρού προβληματισμού και ανησυχίας.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση από τον χώρο του αθλητισμού, ο οποίος όλο και περισσότερο παράγει αιτίες σοβαρού προβληματισμού και ανησυχίας. Θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία σας νίκη, που μας έκανε όλους υπερήφανους και χάρισε στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, μία ακόμα κορυφαία διάκριση».

Θερμά συγχαρητήρια για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ απέστειλαν με ανακοίνωσή τους, ο υπεύθυνος Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Ι. Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, η Δημοκρατική Αριστερά και ο δήμαρχος Αθηναίων.

Αναλυτικά:

«Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που πανάξια κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, τιμώντας, για μια ακόμη φορά, τα ελληνικά χρώματα και το άθλημα του μπάσκετ», αναφέρει ο κ Ιωαννίδης.

«Το 6ο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο έρχεται σε μία στιγμή, που η Ελλάδα το είχε ανάγκη. Η ομάδα σας αποτελεί πρότυπο για όλους μας», σημειώνει ο Γ. Καρατζαφέρης.

Η Δημοκρατική Αριστερά στην ανακοίνωσή της, «εύχεται η τεράστια επιτυχία του συλλόγου να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα συνολικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό που ταλανίζεται από τα φαινόμενα βίας» .

Η Αθήνα, κατόπιν εντολής του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, θα φωταγωγηθεί για να γιορτάσει και να υποδεχθεί την ομάδα της. Εντός των ημερών, η δημοτική αρχή θα τιμήσει τους παίκτες και τους παράγοντες του Παναθηναϊκού σε ειδική τελετή στο δημαρχείο.

Ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους φοβερούς επαγγελματίες, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, που μας έδωσαν μια τόσο μεγάλη χαρά. Η Αθήνα τιμά και ευχαριστεί θερμά την ομάδα της, τον Παναθηναϊκό, που την έκανε και πάλι περήφανη».