Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαΐου 2011

Επιτέλους ας τους μαζέψει κάποιος!



Κανονικά θα έπρεπε να αναφερθώ εξ ολοκλήρου στο αγωνιστικό μέρος του δεύτερου τελικού και στην… σκούπα του Τριφυλλιού, όμως να είναι καλά οι κύριοι Τεόντοσιτς και Μπουρούσης που για ακόμη μια φορά είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές ενός ακόμη ντέρμπι.

Βεβαίως, θα μπορούσα να αναφερθώ και στον Βασίλη Σπανούλη αλλά δεν θα μπω καν στην διαδικασία. Γιατί πολύ απλά ακόμη και ένα χρόνο μετά από ότι έκανε, αποδεικνύει πόσο αχάριστος είναι.

Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στον μεγάλο χούλιγκαν της Α1. Μα καλά για πόσα παιχνίδια και πόσα χρόνια πρέπει να τον ανεχόμαστε ακόμη ; Η συμπεριφορά του δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε φτάσει στο σημείο πριν ακόμα ξεκινήσει κάθε παιχνίδι των δύο «αιωνίων» για ένα γεγονός να είμαστε σίγουροι. Για τις αδικαιολόγητες αντιδράσεις του «αδικημένου» κατά τον μπαμπά του Μίλος Τεόντοσιτς.

Οι προκλήσεις του δεν έχουν σταματημό. Και δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να τον αφήνουν να κάνει ανενόχλητος τα καραγκιοζιλίκια του. Το μόνο που μένει πλέον, είναι οι αρμόδιοι να τον χειροκροτήσουν την επόμενη φορά που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας του και χωρίς λόγο θα πετάξει ένα αντικείμενο (κατά προτίμηση μπουκάλι) στους οπαδούς.

Ήμαρτον για πόσο ακόμα θα πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιους είδους συμπεριφορές ; Άσχετα από το ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, αυτός ο τύπος έχει καταντήσει τραγικός και επικίνδυνος.

Ξεκίνησε με την «παρενόχληση» των αντίπαλων παικτών, πέρασε στους φιλάθλους και τώρα τι ; Να τον περιμένουμε να μας έρθει και στα δημοσιογραφικά, την επόμενη φορά ;

Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος!!!

Κλείνοντας εκτός από τον ανεκδιήγητο Τεόντοσιτς θα ήθελα να αναφερθώ και στον Γιάννη Μπουρούση. Το γεγονός ότι προκειμένου να μας πει ότι νιώθει αδικημένος από τους διαιτητές, «έμπλεξε» την Εθνική ομάδα, είναι αν μη τι άλλο τραγικό.

Πέρυσι κύριε Μπουρούση κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει η Εθνική ομάδα να μείνει μακριά από τον οπαδισμό. Αλήθεια το θυμάστε ; Μάλλον όχι !

Όσα παράπονα και να έχει ένας παίκτης δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί την Εθνική για να καλύψει την αδυναμία της ομάδας του να φανεί αντάξια των περιστάσεων. Η Εθνική είναι πάνω από όλους και από όλα. Και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να την «μπλέκει» σε τέτοιους είδους καταστάσεις.

Και στο κάτω κάτω ο κ. Μπουρούσης είχε σημαντικότερους λόγους για να «μπλέξει» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Για παράδειγμα, δεν τον είδαμε, όταν εδώ και δύο χρόνια οι Έλληνες ανασφάλιστοι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν τα αυτονόητα να… μπλέκει την Εθνική ομάδα.

Ας τελειώσει κάπου εδώ το παραμύθι λοιπόν. Οι Έλληνες θέλουμε στην Εθνική ομάδα, όσους πραγματικά θέλουν να είναι εκεί και κυρίως όσους είναι άξιοι να αποτελούν μέρος της. Οι υπόλοιποι ας πάνε διακοπές… γιατί δεν δεχόμαστε «εκβιασμούς».

Μίρκα Μπούρα