Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Σάτο: “Άμυνα και θέληση, τα κλειδιά”




Το γεγονός ότι έδωσε πολύτιμες πληροφορίες στον Παναθηναϊκό για την Σιένα παραδέχθηκε ο Ρομέιν Σάτο, που αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό την παλιά του ομάδα, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα των πράσινων.

Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ μιλώντας στην προπόνηση του Τριφυλλιού, μέρος της οποίας παρακολούθησαν και οι δημοσιογράφοι, σχετικά με το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, την Σιένα, σχολίασε αρχικά: “Είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερο το γεγονός ότι θα αγωνιστώ σε ακόμη ένα φάιναλ φορ και ειδικά απέναντι στην παλιά μου ομάδα. 

Είναι κάτι πολύ σημαντικό το φάιναλ φορ και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Η αλήθεια είναι ότι έδωσα κάποιες πληροφορίες στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για την πρώην ομάδα αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι τόσο καθοριστικό. Έχουμε δει σε βίντεο την Σιένα και έχουμε δουλέψει σκληρά για τον ημιτελικό. Και σε αυτό το παιχνίδι το “κλειδί” του αγώνα θα είανι η άμυνα και το ποια από τις δύο ομάδες το θέλει περισσότερο.

Άμυνα και θέληση, τα κλειδιά”

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ποιο θα είναι το “κλειδί” της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Σιένα: “Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως πολλοί από τους συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιους αγώνες. Η εμπειρία είναι σημαντικό στοιχείο αλλά σίγουρα την διαφορά θα την κάνουμε αν παίξουμε όπως πρέπει”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα