Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

«Ο Ομπράντοβιτς δεν θα αφήσει κανέναν να τον κερδίσει»

Την άποψη πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα χαρίσει στον Παναθηναϊκό ακόμη μία Ευρωλίγκα εξέφρασε ο πρώην άσος των «πράσινων» Νίκολα Πέκοβιτς.

Ο 25χρονος άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλφς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της Σερβίας «Arena» και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Πέκοβιτς:

Για τον Ομπράντοβιτς:
«Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει πάλι. Έχει τέτοια εμπειρία που δεν θα δώσει την ευκαιρία σε κανέναν να τον κερδίσει, αφού πέρασε την Μπαρτσελόνα. Του τηλεφωνώ συχνά και με βοηθά. Μου έχει μάθει πάρα πολλά. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και μοναδικός κόουτς».

Για τον Ντέρεκ Ρόουζ:
«Ο Ντέρεκ Ρόουζ διότι λειτουργεί σαν ψάρι. Μπορεί να μετακινηθεί για 5-7 μέτρα σε ένα δευτερόλεπτο. Είναι ένα τέρας. Έχω δει όλους τους παίκτες και αυτός είναι το Νο1. Έχει κάνει θαύματα με το Σικάγο».

Για τον φετινό πρωταθλητή του ΝΒΑ:
«Είναι δύσκολο να κάνω κάποια πρόβλεψη. Συμπαθώ λίγο περισσότερο τους Μπουλς, καθώς νιώθω σαν το σπίτι μου. Μπορώ να φάω κεμπάμπ, να μιλήσω σέρβικα και να πιω καφέ σε καφετέρια του Βελιγραδίου».

Για τη σύγκριση ΝΒΑ-Ευρώπης:
«Στην οργάνωση είναι πολύ μπροστά το ΝΒΑ. Παρόλα αυτά, μερικά παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πιο ανταγωνιστικά και πιο ωραία για να τα παρακολουθήσει κανείς. Στην Ευρώπη αυτά είναι όμως, 10 και στο ΝΒΑ 70».

πηγη:sportdog