Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

Θέλει να φύγει ή τον …φεύγουν;

Ο Σισέ λέγεται ότι θα ανακοινώσει πως αποχωρεί από τον ΠΑΟ μετά το τέλος των πλέι οφ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Αλλά και το πλάνο της διοίκησης προβλέπει πώληση του Γάλλου.

Μπλεγμένη μοιάζει η περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι Γάλλος θα ανακοινώσει πως φεύγει από την ομάδα μετά το τέλος των πλέι οφ.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε σήμερα στη "SportDay", ο σούπερ σταρ του "τριφυλλιού" σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση του να φύγει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει -έτσι κι αλλιώς- στα πλάνα της την πώληση του Γάλλου προκειμένου να πάρουν ανάσα τα ταμεία του συλλόγου.

Το είχαμε γράψει και τις προάλλες ότι ο Σισέ θεωρείται "τελειωμένος" από τον σύλλογο από τη στιγμή που δεν μπαίνουν λεφτά από τους μετόχους στην ΑΜΚ.

Μάλιστα, λέγαμε ότι ο Γάλλος είναι στους πρώτους υποψήφιους προς πώληση σε αύξηση 10 εκ. ευρώ, οπότε πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αποχώρησή του τώρα που η αύξηση εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνά τα 3-4 εκ. ευρώ.

Το θέμα είναι, λοιπόν, ότι: αν όντως ο Σισέ έχει πάρει την απόφαση να φύγει αηδιασμένος από το ελληνικό πρωτάθλημα ή βλέπει ότι έτσι κι αλλιώς η ομάδα δεν μπορεί να τον κρατήσει και συναινεί στην αποχώρησή του;

Όπως και να έχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες για τον Γάλλο φαίνεται ότι υπάρχει. Στην Αγγλία υπάρχουν 3-4 σύλλογοι που τον κοιτάζουν ζεστά, χθες ήρθε στο προσκήνιο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, ενώ σήμερα διαβάζουμε για πρόταση από ομάδα της Αμερικής.