Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Μαΐου 2011

Τα σενάρια για Τσάμπιονς Λιγκ

Προβάδισμα για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Ουσιαστικά κρατά την τύχη στα χέρια του.
Σενάριο 1: Αν τη τελευταία αγωνιστική οι «πράσινοι» κερδίσουν την ΑΕΚ θα πετάξουν στα… αστέρια, παίρνοντας και το εισιτήριο για τη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός Βόλου παίρνει το τρίτο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σενάριο 2: Αν η ΑΕΚ κερδίσει στο ντέρμπι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα.

Σενάριο 3: Αν όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής (ΠΑΟ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου) λήξουν ισόπαλα, τότε στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνει ο Παναθηναϊκός.

Σενάριο 4: Αν ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίσει στην Τούμπα και η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό, τότε η 'Ενωση βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ατρόμητος στο Γιουρόπα Λιγκ, και εκτός Ευρώπης (ανάλογα με το αποτέλεσμα) ένας από τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου). Για να βγουν οι Θεσσαλοί θα πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ με δυο γκολ διαφορά, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καλύτερη βαθμολογική κατάταξη στο πρωτάθλημα.

Σενάριο 5: Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας του Παναθηναϊκού και  νίκης του ΠΑΟΚ, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. 



Theplayer.gr