Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

"Μπαίνει" και ο Παύλος

Έτοιμος να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου φέρεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα". Αδιευκρίνιστο το ποσό που θα βάλει.

Μέχρι την Παρασκευή προέκυπτε πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν θα κατέθετε το μερίδιο του στον ειδικό λογαριασμό, υποστηρίζοντας πως θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει βάλει χρήματα είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης (266.000 ευρώ) και, αν η κατάσταση μείνει ως έχει, ο λογαριασμός θα ανοίξει αύριο με το καθόλου κολακευτικό για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό αυτό ποσό.

Δεν ξέρουμε αν η πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκα και η προσδοκία για το 6ο αστέρι είναι αυτά που έκαναν τον Παύλο Γιαννακόπουλο να δει με άλλο μάτι και τη συμμετοχή του στην ΑΜΚ, σύμφωνα πάντως με την "Εξέδρα", ο λογαριασμός θα ανοίξει και με το δικό του ποσό μέσα.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν θα βάλει τα 780.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο ποσοστό του ή αν θα καταθέσει ένα μέρος των χρημάτων τώρα και θα περιμένει να δει τι στάση θα κρατήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Το δεύτερο σενάριο κρίνεται πιο πιθανό.

Στάση αναμονής, όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσει και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετέχει μόνο ως το 30% των χρημάτων που θα βάλουν οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως όλη αυτή η κωλυσιεργία πάει πολύ πίσω το σχεδιασμό της ομάδας. Μεταγραφές δεν μπορούν να προχωρήσουν, ενώ και το θέμα με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή έχει μείνει μετέωρο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής, με τον Δημήτρη Γόντικα να εκθέτει την κατάσταση στους Νίκα, Πολέμη και Βεκρή και να αποφασιστεί πώς μπορούν να κινηθούν για τα ζητήματα που "καίνε" την ομάδα, με τους περιορισμένους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους.

πηγη:sport24