Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Άδεια τα ταμεία

Κανείς από τους μετόχους δεν έχει κάνει την πρώτη κίνηση ώστε να βάλει χρήματα στον λογαριασμό που έχει ανοικτεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο τέλος της εβδομάδας εκπνέει η προθεσμία για τους μετόχους ώστε να καταθέσουν τα χρήματα που τους αναλογούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει. Κανείς ως τώρα -σύμφωνα με την Εξέδρα- δεν έχει κάνει την αρχή και όλα δείχνουν ότι παίζεται ένα παιχνίδι στρατηγικής στις πλάτες του Παναθηναϊκού.

Αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο, τα 7 εκατομμύρια ευρώ της εκτίμησης του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο φαίνονται αυτήν την στιγμή όνειρο απατηλό, ενώ ακόμα και 2 εκατ. ευρώ. ποσό που θα οδηγήσει τα μέλη στην παραίτηση γιατί "θα μας κυνηγάνε οι δανειστές" όπως υπογράμμισε ο Αδαμάντιος Πολέμης στο προηγούμενο Δ.Σ, δείχνουν υπερβολικά πολλά.

Από τους μετόχους, είναι φανερό πως ο ένας περιμένει τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση και έπειτα να την κάνει ο ίδιος. Το σίγουρο είναι ότι μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει πει ότι θα συνδράμει οικονομικά, ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, περιμένει το ποσό που θα βάλουν οι υπόλοιποι ώστε να βάλει το 30% όπως είχε πει.

Σίγουρα στις 6 Μαΐου ακόμα και... κενός να μείνει ο λογιαριασμός δεν τελειώνει η ζωή για το τριφύλλι, αλλά χάνεται πολύτιμος χρόνος για την διαμόρφωση της ομάδας για την νέα χρονιά.

πηγη:prasinanea