Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Πιλάβιος καλύπτει Α.Μ.!

Στο συρτάρι του Πιλάβιου φέρεται να... ξεχάστηκε έγγραφο της UΕFΑ που εμπλέκει φυσικό πρόσωπο με αρχικά Α.Μ. σε στημένα.

Ακόμα μια αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Δίκη». Ο δημοσιογράφος Φ. Μπατζόγλου έφερε στο φως εμπιστευτικό έγγραφο της UEFA για τους αγώνες Πανιωνίου-Διναμό Τυφλίδας και Άργους-Oλυμπιακού Β., που εμπλέκει σε ζητήματα στοιχηματικής απάτης φυσικό πρόσωπο με αρχικά Α.Μ. Αυτό το έγγραφο, λοιπόν, έφτασε στην ΕΠΟ τον Σεπτέμβριο του 2009 και φέρεται να παραδόθηκε στη Δικαιοσύνη τον Νοέμβριο του 2010, μένοντας στο συρτάρι του προέδρου της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιου 14 μήνες!

Άνοιξε ο φάκελος

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα της «Δίκης», ύστερα από επτά χρόνια η ελληνική Δικαιοσύνη άνοιξε τον φάκελο για το διαβόητο ματς Πανιωνίου-Διναμό Τυφλίδας (5-2)! Το παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί «στημένο» από τον τότε πρόεδρο της UEFA Λ.Γιόχανσον, σε συνέντευξή του στην εκπομπή, ενώ και ο πρώην πειθαρχικός επιθεωρητής της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσποινδίας Π.Λιμάχερ, είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα Καθημερινή ότι «ο αγώνας αυτός μας άνοιξε τα μάτια για τα θέματα στοιχηματικής απάτης».

Για την υπόθεση αυτή στις γερμανικές φυλακές βρίσκεται ο «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος Άντε Σάπινα, κροατικής καταγωγής, ενώ ήδη κατέθεσαν στη 17η τακτική ανακρίτρια Αθηνών Γ.Γκίκα, ο φερόμενος ως συνεργάτης του Σάπινα, Κώστας Σ. και οι δημοσιογράφοι Κ.Θωμαΐδης-Σ.Γιαννάτος.

πηγη:leoforos