Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Ο Πρωθυπουργός αποφασίζει για τη διεξαγωγή των πλέι οφ

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή των πλέι οφ, όπως αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη των Γερουλάνου, Νικητιάδη και Μπιτσαξή. Εισήγηση για αναβολή της διαδικασίας.

Στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται η διεξαγωγή των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα τη σεζόν 2010-2011. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ανάμεσα στον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, αποφασίστηκε ο πρώτος να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό και έπειτα εκείνος να πάρει την τελική απόφαση για τη διαδικασία.

Οι τρεις άνδρες επίσης, κατέληξαν να εισηγηθούν στον Γιώργο Παπανδρέου υπέρ της αναβολής των πλέι οφ, αφού θεωρούν ότι υφίσταται σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας. Τα τελευταία γεγονότα σε Καραϊσκάκη, Τούμπα και στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχουν προβληματίσει έντονα την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την απόφαση του αργά το βράδυ της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης, όπως είναι το πλέον πιθανό. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη Σούπερ Λίγκα, αφού στη διοργανώτρια περιμένου να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες και κατόπιν να τοποθετηθούν.

πηγη:preasinanea